Sådan installeres landskabspleje tømmer for forskudt kantning

March 5

Kanter er funktionelle skel mellem landskabspleje områder som omkring haver, buske, træer, stier og græsplæner. Disse grænser holde planter i at flygte deres områder og forhindre græsplæne græsslåning i det forkerte område. Landskabspleje tømmer er én mulighed for materialer, når du opretter en forskudt kantning. Forskudt kanter tillade landscaper at designe formet grænser i stedet for boks-lignende strukturer. Denne type af grænsen kan være lavet af rester af landskabspleje tømmer.

Instruktioner

•Tag græs, ukrudt og snavs fra det område hvor den forskudte kantning ligger. Gøre strip 8 inches bred til at give plads nok til at oprette kanten. Måle omkredsen af kant i inches med et målebånd. Dividere dette tal med bredden af tømmer. Det endelige antal er hvor mange stykker af landskabsarkitektoniske tømmer du har brug for til kantning.

•Klippe landskab tømmer til forskellige længder mellem 12 og 36 inches lang med en power saw. Bunke stykker sammen, således at de samme størrelse tømmer er sammen. Grave grænsen op med en skovl 8 inches dyb og et par inches bredere end landskab træ stykker.

•Sæt 2 inches af grus i renden og sprede det, således at laget er selv. Placer træ stykker, ende side ned, i renden. Anbring ikke de samme størrelse timbers ved siden af hinanden for at skabe den forskudte kant. Holde tops af tømmer ujævn og placere tømmer tæt sammen. Tilbage fylde renden med jord og kompakt jord omkring tømmer at holde dem på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com