Hvad er en lille sort Bug i min madras?

January 16

Hvad er en lille sort Bug i min madras?

Hvis du ser en lille, sort bug i din madras svarer i størrelse og form til en peber frø, har du højst sandsynligt væggelus. Selv om der er andre typer af fejl, der kunne findes i madrassen, væggelus gerne hænge i ujævnheder af madrasser men er ellers ikke set i løbet af dagen.

Identifikation

Hvis fejlen er flad og ligner en grøn peber frø, er det sandsynligvis en væggelus. Andre sort bugs, der kan være placeret i madrassen omfatter myrer, der har ben og tre sektioner, og lopper, der springer, når de er forfulgt.

Overvejelser

Både lopper og væggelus efterlader affald, der ligner snavs i ujævnheder af madrasser. Myrer forlader ikke bestemmelige affald.

Symptomer

Væggelus forlader ofte stier af kløende rande i en lige linje på huden, især på arme og ben. Lopper forlade tilfældige mønstre af bid på kroppen, der ligner små myggestik.

Behandlinger

Lopper kan behandles ved støvsugning bed området grundigt og derefter behandle madras med en spray, der indeholder et insekt vækst regulator. Myrer kan støvsuges, så ant fælder kan placeres rundt om sengen. Væggelus kan fjernes ved at leje en exterminator at grundigt spray området.

Advarsel

Hvis du er ved at blive bidt af bugs i din seng, begynde ikke sove på sofaen eller på en vens hus. Fordi du er fødekilde, vil bugs følge dig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com