Sådan fjerner tørrede injektionsmørtel fra en laminat bordplade

March 6

Hvis du brugte injektionsmørtel til at forsegle en laminat bordplade og ikke få det hele, før det tørrede, kan du stå tilbage med et stort rod. Ikke skrabe på injektionsmørtel med en metal køkkenredskaber, som dette kan mar overfladen af laminatet. For at fjerne tørrede injektionsmørtel fra en laminat bordplade sikkert skal du tage et par forholdsregler. Det kan tage et par prøver, men du kan få bordpladen ren igen.

Instruktioner

•Scrape off overskydende injektionsmørtel med træstave. Træ vil ikke mar overfladen af din laminat bordplade. Placer stick nedenunder injektionsmørtel og forsigtigt begynde nysgerrige det gratis. Arbejde fra hver side af injektionsmørtel, løsne det og rive stykker, som de kommer fri.

•Scrub området med en nylon skrubber pad. Slukke pad i varmt vand, men gælder ikke noget renere. Skrub injektionsmørtel med en cirkulær bevægelse til at løsne det. Ofte dyppe din skrubber tilbage i varmt vand og fortsætte skrubbe.

•Gentag proces med træ pinde. Det varme vand vil yderligere løsne tætning af fuger på laminatet og du kan lirke mere ud som det dette sker.

•Scrub område igen med din skrubber pad. Der kan stadig være nogle rester fra injektionsmørtel venstre. Igen, dyppe pad i varmt vand og skrubbe overfladen, indtil denne rester er væk.

•Buff bordplade med en ren klud. Når injektionsmørtel er blevet fjernet, skal du bruge en ren klud til at tørre området og polere det at en skinne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com