Legeplads Slide sikkerhed

March 6

Legeplads Slide sikkerhed

Nationale Safe Kids kampagnen rapporterer, at hvert år cirka 200.000 børn under 14 år opretholde skader i en legeplads. Legepladser er en fantastisk måde at underholde børn; men på grund af det forskellige udstyr, der tilbydes inden for områder, legeplads, specifikke sikkerhedsproblemer skal løses. Dias er populære legeplads vedhæftede filer og kommer i en bred vifte af former og designs. Af følgende forskellige sikkerhedsforanstaltninger, kan børn reducere deres risiko for at blive involveret i en ulykke eller opretholde en skade.

Typer af dias skader

Børn, der spiller på dias er en øget risiko for at modtage skader. De oftest modtagne skader omfatter knoglebrud og pauser, forskydninger og hjernerystelse. Fleste af disse ulykker opstår, når børn klatre den forkerte vej op diaset ikke eller er forsigtig, når udenfra.

Klatring af diaset

For at nå toppen af diaset sikkert skal børn klatre op en stige. Skader kan modtages, hvis ordentlig klatring teknikker ikke bruges. Når klatring diasets stigen sikrer at din barn holder skinnen på alle tidspunkter og er at træde et trin ad gangen, indtil han når toppen. Under ingen omstændigheder bør to børn klatre diasets stigen på samme tid. Dette vil øge chancerne for børn falder og opretholde alvorlige kvæstelser.

På vej ned diasset

Når børn går ned diasset, sikre, at der er ingen andre mennesker eller forhindringer blokering diasets udgangsstedet. Den generelle legeplads regel er, at intet barn skulle begynde at slide indtil udgangsstedet fremgår klart af den foregående skyderen. Lad aldrig børn at køre op diaset i den modsatte retning, som de vil være en øget risiko for at blive ramt af et andet barn eller glide og falde.

Vejrforhold

Dias bør ikke anvendes, når våde eller iskolde, som de bliver glatte. Hvis skydemekanismen er våd, tør det inden glide ned. Glide ned ad en våd eller iskolde dias kunne være yderst farligt, som dit barn kan opleve en ukontrolleret exit når at nå slutningen.

Legeplads dæmpning

Inspicere legepladsen dæmpning for at bestemme, hvis det vil absorbere enhver indvirkning, dit barn kan opleve. For at afgøre, om den dæmpning er passende omkring diasset, tjekke for effekt-absorberende materiale på jorden. Sand, bark, chips eller gummi fliser er blot nogle af typerne af materialer, der kan hjælpe absorbere stød af en faldende barn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com