Hvordan man laver kedelige Linoleum gulvbelægning glans

March 6

Hvordan man laver kedelige Linoleum gulvbelægning glans

Hvis du har en linoleum gulv, der ikke funkler, behøver du ikke købe ny gulvbelægning. Over tid, glans forsvinder gradvist på linoleum gulve, men heldigvis, en grundig voksning kan forny gulvets finish. Drage fordel af et par væsentlige punkter du kan have omkring huset, eller købe dem hos en isenkræmmer og gøre dit gulv skinne igen.

Instruktioner

•Sæt et pund af bivoks i en mikrobølgeovn skål, og sæt det i din mikrobølgeovn. Justere temperaturkontrol til "Lav" og timeren i fem minutter. Tænd for strømmen, og kontrollere bivoks i slutningen af kogetiden. Fortsætte processen, med fem minutters mellemrum, indtil alle voks er flydende. Fem minutters mellemrum forhindre voks fra kogende.

•Pour flydende bivoks i en 2-quart bred mund krukke. Brug en ren mayonnaise eller pickle krukke, der har et låg, der passer sikkert.

•Tilføj 1 pint af terpentin og 1 pint af kogt linolie til krukken. Du kan købe hver af disse varer, samt bivoks, på en isenkræmmer, maling levering butik eller et hjem og haven center.

•Fasten låg på krukken, og Ryst forsigtigt indholdet for at blandes grundigt ingredienser. Flydende bivoks, terpentin og linolie bliver uklar når fuldt blandet.

•Saturate en frotté håndklæde med en 1/4 kop af voks blandingen. Anvend voks til gulvet begyndelsen på et hjørne længst fra en dør, dækker et areal på omkring 2 kvadrat fod ad gangen. Fortsætte processen, indtil alle linoleum har modtaget en frakke af voks. Tillad voks til at sidde i ca 20 minutter.

•Buff linoleum med et stykke uld stof. Bruge en stor del af en gammel uld skjorte eller en del af en gammel uld tæppe. Begynde raspning, hvor du først anvendt gulv voks. Fortsætte raspning indtil du er færdig med hele gulvet. Polering processen vil skabe en skinnende overflade på linoleum.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com