Hvad er nogle gode potteplanter til at vokse i vinteren i nærheden af Knoxville, Tennessee?

March 6

Hvad er nogle gode potteplanter til at vokse i vinteren i nærheden af Knoxville, Tennessee?

Knoxville, Tennessee har fordel af en bred vifte af sæsoner fra lyse, cool fjedre, tørre, varme somre, sprød efterår og hård frysning vintre med temperaturer undertiden dypper ned i teenageårene. US Department of Agriculture viser området Knoxville som hårdførhed zone 6b eller 7. Mange dejlige plantesorter vil ikke kun overleve, men også give farve og skønhed i hele vintersæsonen.

Buksbom

Den longtime favorit busk, Buksbom, bevarer sin levende, grønne farve året rundt. Boxwoods lyse, skinnende blade giver en fuld, farverig baggrund for blomstrende potteplanter planter på et dæk eller veranda i vinter. Selv om mange mennesker kun plante buske i jorden, kan du plante boxwood i store containere. De holder faconen godt, vokser langsomt og kræver lidt ballade. En af de laveste vedligeholdelse buske, de normalt vokser ikke højere end 4 fod høje når lov til at vokse frit. I vinteren, forklarer de sjældent har brug for vand, Southern Living.

Grønkål og blomstrende kål

Greens er typisk vinter hårdfør. De er faktisk meget mere egnet til kolde temperaturer end varme. Selvom du som regel finde disse i køkkenhaver, grønkål har en busket udseende og interessant blade, og nogle grønne kål vokse i lilla til grønne nuancer uden den stramme, kompakt hoveder af almindelige kål. Hvis du vælger at plukke og spise nogle af dine potteplanter grønne om vinteren, som er den anbefalede tid for den bedste smag, tage blade udefra og ind, så de vil fortsætte med at vokse fuld, forklarer Wellhouse Garden. Det kan være svært at finde hvidkål og grønkål planter i efteråret til at plante til vinter, så købe pakker med frø til tilså direkte i rige pottemuld.

Stedmoderblomst

Pansies er superstjerner af vinter haver. Delikate stængler og skrøbelige udseende blomster trodse frost. De formerer sig og producere klaser af farverige blomster i gule, røde, lilla, hvide og blå hele vinteren lang. Det er ikke usædvanligt at se deres glæde, malede ansigter poppet ud gennem et tæppe af sne. Johnny Jump Ups er bestanden hvor de fleste gartnere mener stedmoderblomster udviklet. De er ens i udseende og rapporteret til at være endnu mere koldt tolerant end stedmoderblomster, ifølge University of Georgia, som er også i zone 7.

Containere

Ikke alle beholdere er egnet til en udendørs vinterhave. Selvom unsealed lerpotter er modstandsdygtige overfor temperatursvingninger, hvis temperaturen falder under frysepunktet når puljen er våd, vil ler splintre. I stedet, pakke din lerpotter væk til foråret og bruge plast, træ eller forseglede ler til vinter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com