Hvordan kan jeg slippe af egern i min tagskægget?

March 6

Hvordan kan jeg slippe af egern i min tagskægget?

Egern invadere et hus tagudhæng og loftet for at finde en sikker, tør og varm sted at opbevare mad og til at bygge en rede for deres unge. Siden tagskægget på et hus, eller en del af taget bliver, projekter forbi de ydre mure, er højt over jorden og relativt let for en egern adgang til, de en ideel levested for disse dyr, som er trælevende og almindeligvis gør deres hjem i træer. Boligejere kan forjage egern fra deres hus med humane metoder.

Instruktioner

•Indstil hvis dyr i din tagskægget er faktisk egern. Egern er aktive i løbet af dagen, i modsætning til andre dyr, der kan angribe kviste og tagudhæng. Du vil sandsynligvis hører scampering og bevægelse i løbet af morgen og aften hvis egern har gjort residence i din tagskægget. Hvis du har adgang til dit hjems loftet og tagudhæng, skinne en lommelygte ind i formodede placeringen af dyrene i løbet af nattetimerne. Hvis du ikke forskrække dyrene kan du muligvis afgøre omfanget af invasionen og om babyer er til stede.

•Observe Egerns rute til din tagskægget for at etablere en human levende dyrs fælden i den bedste placering. Hold øje med egernet kort efter daggry når det forlader reden at finde føde. Placer fælden nær indgangssted til loftet eller tagudhæng. Da egern generelt føder to gange årligt, en gang i det tidlige forår og igen i efteråret, undgå diffusering i disse tider at give baby egern tid til at vokse og blive mobile nok til at forlade loftet på egen hånd.

•Bait human animalsk fælden med Afskallede valnødder eller pekannødder, jordnøddesmør eller appelsin og æble skiver. Slips åbne døren for fælden for et par dage så egernet er brugt til fodring i det uden at snuble fældefangst mekanisme. Når du er klar til at flytte dyret, sætte fælden på et tidspunkt, når du kender dyret vil feed. Når du fange egernet i fælden, dække fælde med et håndklæde eller tæppe for at hjælpe berolige dyret og flytte det så hurtigt som muligt til et område med nok træer til at yde husly og mad. Denne placering skal være mindst fem miles væk fra dit hjem for at forhindre dyrets tilbagevenden.

•Exclude egern fra genindtaste dine tagskægget efter udsættelse af plugging i huller eller andre indgangspunkter bruges af dyret. Dække indersiden af etageadskillelsen og loftsrum ventilationskanaler med halv-tomme hardware klud. Holde egern fra din taget med trimning udhængende grene og placere slids plastrør over elektriske eller telefon ledninger. Røret vil spin på wiren hvis egernet forsøger at bruge det som en rute til dit hus.

Tips & advarsler

  • Hvis du fælde en mor egernet, der har forladt en rede af børn under seks uger gamle i din tagskægget, indsamle baby egern i hånden og bringe dem til en wildlife rehabilitator.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com