Landskabspleje fakta

March 7

Landskabspleje fakta

Brug af terrænet og behovene, som brugeren er de grundlæggende begreber i landskabspleje. Om et område skal gøres mere tilgængelig eller bare mere attraktive, forbliver de grundlæggende principper for landskabspleje de samme.

Planlægning

Planlægger en liggende projekt involverer mere end tegning en plantning diagram. Justering af terrænet og installere kunstvanding kan reguleres i nogle lokalområder, og installationen af terrasser, belysning og andre haven armaturer kan have brug for særlige tilladelser.

Placeringsvalget

Når du vælger et område for landskabsarkitektoniske projektet, bør nem vedligeholdelse overvejes. Afgøre, om det skal være i nærheden af vand eller elektricitet kilde, hvis klimaet er passende for planlagte planter og hvad intensitet plante tendens vil være påkrævet under dyrkning og høst sæsoner.

Valg af anlæg

Vælg planter til webstedet landskabspleje efter mængden af sollys området modtager, type af jord og eksponering for elementerne. Tage planternes modne størrelse i betragtning, så de ikke vokse hen over området.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com