Hvordan at justere indvendige døre

March 8

Det er en fin dør, men det har stoppet lukke ordentligt uden kamp. Dette er et fælles problem for indvendige døre på alle tider af året, især under lummer somre, når fugtig luft gør træ svulme. Uanset om du tror, at dette er et problem kun sommer- eller året rundt, Følg trinene nedenfor for at justere din indvendige døre, så de åbner og lukker gnidningsløst.

Instruktioner

Justering af indvendige døre

•Undersøg dør hængsler første. Med hyppig brug, hængseltappe trække løs og hængsel-skruerne løsne. Før du tager anden handling, hammer løsnet benene i fast og stram løs skruer. Dette kan være alt hvad du behøver at gøre. Hvis den træramme er gamle og hængslerne ikke længere holde stramme, fjerne hængslerne fra døren (første), markere rammen for nye skruehuller og flytte hængsler. Markere døren, samme, bore nye huller til hængsler. Spørg din hjælper til at holde døren og rehang det. Sand og genfremstille/revarnish omkring gamle hængsel mærker. I en situation, hvor hele kanten af døren ved siden af knop er obstruktion til lukning, kan du være ret sikker på, at problemet omfatter stramning hængslerne.

•Brug din blyant til at markere de områder, der holder eller hindrer lukning på en dør hvor hængslerne synes sikker. Både vejr og bilæggelse proces, at et hus går igennem med alderen kan oprette steder hvor rammen og døren ikke længere opfylder glat. En anden skurk er maling-ophobning--selv bedste af tynd, selv frakker hober sig op med års malerarbejde. Kig på døren fra begge sider, finde ud af præcis hvor rammen og døren stick, og markere. (Ser på begge sider af døren er tilbøjelige til at tillade dig at bestemme både længde og dybde af de klæbrige pletter.)

•Tag døren fra frame, forlader hængsler i sted på rammen. Lægge eller prop døren på bordpladen, og sand ned små klistrede områder. Større områder kan kræve høvling; Følg din blyant mærker omhyggeligt for at undgå at fjerne mere træ, end du skal.

•Få hjælp, hvis det er muligt at teste, om du har løst problemet stikker. Der er, desværre, ingen måde at gøre dette, undtagen ved trial and error, så vær parat til rehang dør (med mindst én skrue i hvert hængsel til at teste) flere gange for at teste den nye pasform.

•Repaint eller Autolakering bare nogen områder du har slebet eller høvlet. Ændringer i fugt i luften kan svulme eller krympe træ; lakering er den bedste måde at beskytte træ fra stærke reaktioner på fugt ændringer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har mistanke om, at maling ophobning er dit største problem, være sikker på at tjekke dør kanten tættest på hængslerne. Her bruger vi ofte en tung hånd - male det "en gang for alle", fordi det er svært at nå. Slibning eller gulvafhøvling ned dette område og mindre hængsel justering kan være svaret.
  • Nogle gange undlader en dør at lukke på grund af svind; låsen opfylder ikke længere låsen-plade. Et hurtigt fix til dette at fjerne låsen-plade fra rammen og indsætte tynde træ strimler under pladen til at bringe den tættere på låsen. Den mest attraktive version af dette er opnået ved hjælp af en trim-striben til at opbygge den fulde side af rammen. vedhæfte smæklås plade og lakering.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com