Frugt & vegetabilske landbrug

March 9

Voksende din egen frugt og grøntsager kan være lidt af en oplevelse. Du skal have tilstrækkelig tid til en tendens til at din gård for at få mest muligt ud af det. Hvis det gøres korrekt, vil du nyde frugterne af dit arbejde i mange måneder at komme. At vælge de rigtige slags frugt eller grøntsager til din jordforhold og klima vil sikre god afgrøder.

Funktion

Oprettelse af en frugt eller vegetabilske farm kan tjene mange forskellige funktioner. For dem, der har arvet jord, kan det tjene som en regelmæssig indtægtskilde, hvis det gøres korrekt. En gård giver også sund mad. Ved hjælp af jord til gården frugter og grøntsager kan også gøre bedre brug af jorden end gør det muligt at gå brak.

Overvejelser

Klimaforhold er en vigtig faktor til at overveje. Nogle grøntsager har en bedre succesrate i visse dele af landet. Nogle frugter vil kun vokse i tropiske forhold. Hvis du starter fra bunden, er omkostningerne ved udstyr en vigtig overvejelse. En high-powered diesel traktor kan koster så meget som $100.000 eller mere og vare i op til 15 år. At være en god leder af dit udstyr vil spare penge over tid. Ifølge en undersøgelse udført af Iowa State University, kan god forvaltning spare på maskiner omkostninger ved så meget som $25 en acre.

Typer

Bønner, ærter, squash, løg og radiser er store valg for mange klimaer og betingelser. For det meste de er lav vedligeholdelse og vokse forholdsvis let. Ifølge "Southern Living Magazine," er de bedste frugter til at vokse i en have eller gård æbler, figner, blåbær og hindbær.

Tidsramme

Tiden fra plantning til at høste varierer blandt planter. Nogle kan du høste i en enkelt sæson, mens andre kan tage år. Du skal tålmodighed til at starte en apple farm; Det kan tage tre år at bære frugt og op til otte til 10 år før træet når maksimale produktion. Nogle grøntsager vokser i en sæson; du plante dem i foråret, opfostrer dem i sommer og høst i efteråret.

Vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for en vellykket gård. Du bliver nødt til at konstant overvåger vandstanden og sikre afgrøder får den rigtige mængde af kunstvanding. Hvis du har et vandingssystem, er det en lettere proces. Du vil stadig nødt til at overvåge afgrøder for at sikre de ikke får for meget vand. Som med haver, kan ukrudt blive en fjende af din gård. Beskæftiger sig med ukrudt eller insekter hurtigt vil forhindre dem fra at skade din afgrøder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com