Hvordan man kan måle en bruser bredde

March 9

Kommercielt fremstillede bruser pander og sengebåse kommer i en vifte af former og størrelser. Skræddersyede brusere, som er skræddersyet til at specifikationerne for boligejer, kan være enhver størrelse og form. Det er sjældent, at et brusebad for at være helt firkantet, så uanset om det er en præfabrikerede brusebad eller et skræddersyet, bredde skal måles på flere forskellige steder at gøre det muligt for mangler, såsom væggene ikke er plumb eller sidevægge ikke er parallelle.

Instruktioner

•IDENTIFY siden af bruseren end indeholder døren eller den side, hvor du indtaster brusebad området. Denne side repræsenterer bredden af bruseren.

•Measure side identificeres i trin 1 fra yderkanten af bruseren pan den ene side af bruser til yderkanten af pan på den modsatte side eller måle langs gulvet mellem de ydre kanter af de omsluttende vægge, hvis der ikke er en brusebad gryde. Denne afstand repræsenterer eksterne bredden af bruser base. Post måling.

•Gentag måling på tværs af toppen af bruser og registrere afstanden. Dette er den øverste ydre bredde. Hvis de to målinger er forskellige, optage den bredere sig som den største eksterne bredde i bruseren.

•Measure den side, der er identificeret i trin 1 mellem inderkanterne af brusebad pan eller mellem den indvendige kant af den ene væg til den indvendige kant af den modsatte væg. Denne afstand repræsenterer den interne bredde af bruser base. Post måling.

•Gentag måling på tværs af toppen af bruser og registrere afstanden. Dette er den top indvendig bredde. Hvis de to målinger er forskellige, optage den bredere sig som den maksimal indvendig bredde i bruseren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com