Flise marmor ideer til et køkken Backsplash

January 23

Flise marmor ideer til et køkken Backsplash

Dit køkken backsplash har et meget utilitaristisk formål--beskytter væggen fra splatters mens du tilberede. Men det betyder ikke, du ikke kan bruge backsplash som en vindende designelement så godt. Hvis du ønsker for at bruge marmor i dit køkken, er backsplash et fantastisk sted at indarbejde en lille mængde af de high-end materialer. Afhængigt af størrelsen af din backsplash, kan det vise sig mere økonomisk end fuld marmor bordplader, og det vil nyde stor synlighed.

Tilføje interesse med mosaik

Hvis du planlægger at installere marmor flise langs din backsplash, kan du øge anlæggets visuel interesse af varierende flise farve. For et rustikt look med Middelhavets indflydelse, vælge varme toner i et sæt farve familie. Vælg solrige terra-cottas, rige umbers og nogle mørke chokolade toner. For en mere forfriskende palet, kombinere lys og lyse aqua, cerulean og seafoam greens. For en mere iøjnefaldende og unik form for mosaik, indgå aftale med en flise håndværker til at skabe design, der supplerer dit køkken indretning. Husk på, at afhængigt af din madlavning vaner, du kan være på udkig på backsplash timer hver dag eller uge. Undgå overdrevent sirlige mønstre. Enkle geometriske mønstre kan tilføje interesse uden at blive kedeligt.

Koordinere med bordplader

Marmor er et populært valg for high-end bordplader, kan bruge det til flise din backsplash oprette en fremragende mulighed for kontinuitet i design. Hvis du vil oprette et "sømløse" kig mellem bordplade og væg, skal du bruge marmor med den samme farve og tekstur i begge steder. Når du vælger materiale, tjekke at marmor til din backsplash er forseglet, hvis det er nødvendigt, for lang holdbarhed. Problemfri udseende fungerer især godt for slankt moderne køkkener eller minimalistisk design med begrænset farvepaletter. For en lidt mere varieret look, vælge marmor i en lidt anden farve, korn mønster eller tekstur at koordinere med marmor på dine bordplader uden matchende. Hvis dit bordplader er fremstillet af et andet materiale, kan du koordinere marmor backsplash subtilt ved at vælge en sten med kun små spor af den farve, der bruges på tællerne.

Tildele Backsplash en rolle

For at harmonisere din backsplash med resten af køkkenet, skal du beslutte, hvilken rolle den vil spille stilistisk. Hvis du har en uskøn range eller andre apparater, som du gerne vil nedtone, vælge en iøjnefaldende backsplash. Hvis du ønsker at spille op et aspekt af køkkenet, som en antik lys armatur, bruge backsplash for at trække det ud, bruge de samme farver som accent stykke. Hvis dit køkken har allerede en stor visuel interesse, holde backsplash underspillet, ved hjælp af dæmpede toner og minimere farvekontrast blandt fliser farver. Små fliser kan producere en livligere, mere travlt look, der henviser til, at brug af større fliser vil gøre mindre opmærksom på backsplash, at lade andre elementer, der skiller sig ud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com