Måder at blege præfabrikerede bruser

March 10

Måder at blege præfabrikerede bruser

Præfabrikerede badekar og bruser enheder kommer som gel-belagt glasfiber, acryl forstærket med glasfiber og akryl bakket op med en strukturel sammensat. Efter installation, vask og skrub disse brusere med et ikke-slibende produkt hver to uger. Hvis pletter udvikle, bedst, er det mindste slibende produkter til sterilisering og kridtning borax eller bagepulver og eddike, eller en mild opvaskesæbe. Glasfiber er ekstremt skør og revner let, så passe på ikke for at ramme det med noget, der kunne knække overfladen.

Ren regelmæssigt med eddike

Bland en del hvid eddike til tre dele varmt vand i en sprayflaske. Regelmæssigt spray gulv og vægge af karret og tør forsigtigt ned alle overflader med en hvid klud. Bruge en ilt-baserede renere indeholdende hydrogenperoxid (eller hydrogenperoxid selv i en sprayflaske) for at blege gulve og vægge. Lad det sidde i 10-15 minutter og skyl med koldt vand. Opvaskesæbe er også effektiv til at fjerne sæbe udskud og andre rester. Simpelthen anvende et par dråber på en hvid svamp eller en blød børste og skrub de ramte områder. Skyl godt.

Anvende en slibende pasta

Lav en pasta af borax eller bagepulver og eddike. Skrub gulvet og væggene (eller enhver rest) med pasta til at fjerne sæbe oprustning og blege overfladen af bruseren. Skyl godt: bagepulver har en tendens til at holde rundt, selv efter det er blevet skyllet, men hvis du ikke fjerner det på én gang, det vil komme ud næste gang nogen bruger bruseren.

Udfyld ridser

Ridser gøre præfabrikerede bruser ser endnu mere beskidt ved at holde snavs og sæbe udskud på plads. Skrubbe gulvet med en bagepulver eller borax og eddike pasta, anvende en høj kvalitet spray automotive voks på væggene. Bilvoks vil udfylde ridser og genoprette den brusebad oprindelige glans. Hvis gulvet er i specielt dårlig form, og du ønsker at anvende voks, installere en gummimåtte, når overfladen er grundigt tør. Buff ud voks med en ren, blød klud, indtil det skinner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com