Sådan foretages fejlfinding af en frysning a/c enhed

March 10

Sådan foretages fejlfinding af en frysning a/c enhed

Hvis du begynder at mærke uberegnelig adfærd i din aircondition enhed, skal du foretage fejlfinding af denne enhed så hurtigt som muligt for at undgå eventuelle større skader. En frossen air conditionere enhed er et fælles problem i løbet af strømsvigt eller overdreven lave temperaturer. Du kan tage et par skridt til at foretage fejlfinding af dette problem før skulle kalde en autoriseret tekniker. Sørg for at du kender, hvor alle de nødvendige dele til din aircondition enhed er placeret, så du bliver nødt til at få adgang til selve enheden, termostaten og panelet circuit breaker.

Instruktioner

•Kontrollér termostat af dit klimaanlæg, og sørg for at det ikke er indstillet til enhver ekstrem køling temperaturer. En lav-sæt klimaanlægget er et sandsynligt tegn på en frysning enhed, som mange enheder har visse tærskler, der ikke kan overføres uden standsning.

•Undersøg fysiske aircondition enhed uden for huset for ejendommelige objekter der kan obstruktion vej af ventilatoren. Hvis et klimaanlæg har til at arbejde hårdere for at generere den samme mængde af kølig luft, kan enheden hurtigt fryse og blive immobiliseret. Fjerne eventuelle rester, der kan tilstopning fan blade.

•Drej off klimaanlæg hvis det har kørt i et stykke tid. Kontrollere kobber Sugeledningen på udendørs enheden og sørg for, at dette stykke er iskolde. Hvis denne tråd ikke er selv fjernt koldt, din enhed har brug for flere kølemiddel. Kald en licenseret aircondition reparatør for at tilføje denne væske, og kontrollere for eventuelle andre fejl på den frosne enhed.

•Åbn din circuit breaker panel dør inde i dit hus, og check at sikre at dit klimaanlæg er slået til "on" position. Hvis du for nylig har haft en strømsvigt, prøv at slukke din air conditioner fra panelet circuit breaker og vender det tilbage på igen for at nulstille.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com