Hvorfor er der bløder igennem efter maleri pres behandlet tømmer?

March 11

Hvorfor er der bløder igennem efter maleri pres behandlet tømmer?

Trykimprægneret træ er almindeligt brugt til projekter, hvor skoven ofte vil udsættes for elementerne, såsom dæk, postkasse indlæg, lys poler, swing sæt, picnic tabeller, jernbanen bånd, dock placering og endda landbrugspolitikkens. Maleri dette træ, men kan være vanskelig på grund af træets kemiske behandling.

Trykimprægneret tømmer

Trykimprægneret tømmer er fordelagtig på grund af dens holdbarhed og modstandsdygtighed over for insekter og forfald. Træet er behandlet af tvinger kemiske konserveringsmidler i skoven, mens træ er forseglet i en vakuumkammer. Generelt, kemikalierne er klasser af vandbårne, oilborne eller creosot konserveringsmidler, men den specifikke kemiske varierer efter producent.

Korrekt maleri trykimprægneret tømmer

Alder indtil tømmer har gennemhærdet må generelt trykimprægneret tømmer. Typisk, det tager seks til 12 måneder, men det kan tage længere tid. Når træet er fuldt hærdet, det vil vende grå og kan derefter males med en oliebaseret primer. Træ kan også behandles med en trykimprægneret træ konserveringsmiddel inden hærdning for at undgå mulige eksponering til kobber-belagt arsen, som er et potentielt farligt kemikalie, der bruges i nogle trykimprægneret træ. Mange af disse træbeskyttelsesmidler er ledsaget af særlige instruktioner for maleri efter anvendelse af konserveringsmiddel.

Hvorfor sker der gennemblødning

Gennemblødning sker, når kemikalierne fra den trykimprægneret tømmer spise løs på maling eller pletten fra indersiden. Dette kan ske, fordi den behandlede tømmer ikke har givet en tilstrækkelig mængde af tørretid før maling eller farvning. Som kemikalier og fugt fra den behandlede træ leach ud under lag af maling, kan de opløse malingen eller forårsage fugt bobler.

Måder at lave gennemblødning

Hvis maling bløder igennem eller bobler, skal det fjernes fra træet. Dette kan ske ved magten vask eller anden metode til fjernelse. Når malingen er fjernet, må træet tørre i mindst 12 måneder, eller indtil det bliver grå. Så det kan blive malet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com