Sådan bruges et Chipping Hammer

March 11

Sådan bruges et Chipping Hammer. Når du laver nedrivning, vil et chipping hammer gøre hurtig arbejde af disse opgaver, hvor en våd så ikke er passende og en forhammer vil gøre for meget skade. Skår beton til el-installation, fjernelse af mørtel og sprænge op flisen er alle lavet hurtigere og nemmere med denne tidsbesparende opfindelse. Her er hvordan man bruger et chipping hammer.

Instruktioner

•Læs alle producentens anvisninger. Det er bydende nødvendigt, du ved alt om din specifikke flisning hammer at undgå personskade og tingsskade.

•Brug ordentlig sikkerhedsudstyr. Flisning hamre kaste snavs og støv, og i tilfælde af beton nedrivning, ætsende kemikalier samt. Være sikker på du har tunge handsker, lange ærmer og lange bukser, og vigtigst, sikkerhed goggles til at beskytte dine øjne og en maske til at beskytte dine lunger.

•Grease din bit. Bruge den smule fedt, der fulgte med din flisning hammer eller købe det fedt, der anbefales af fabrikanten.

•Installer ordentlig mejslen til jobbet. Hvis du skære træ, Sørg for at bruge en træ mejsel, f.eks. Sørg også for mejslen er korrekt dimensioneret for jobbet. Brug en mindre mejsel til at fjerne injektionsmørtel og en større for at fjerne fliser.

•Rengør din flisning hammer efter arbejdet er udført. På grund af støv og snavs med en flisning hammer, er det bydende nødvendigt, at det rengøres ordentligt efter hvert job. Dette giver din flisning hammer motor den længste liv muligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com