Sådan Sammenlign tag underlag

March 11

Sådan Sammenlign tag underlag

Hvis du ikke kan sammenligne og vælge den bedste tagdækning underlag, risikerer du at udsætte dit tag til tårer under installationen. Yderligere risici omfatter fugt eller ultraviolet skader. De bedste tagdækning underlayments tilbyde dig øget beskyttelse mod flænger og fugt, og de også vejer mindre, som hjælper med installation. Endelig, du ønsker at vide, at dit underlag opfylder regering sikkerhedsstandarder.

Instruktioner

•Sammenligning af underlag brandmodstand ratings, der spænder fra A til C. Selv om alle underlayments give nær lige beskyttelse mod røg generation, består den primære forskel af flamme, spredning, som regeringen måler ved hjælp af en "tunnel test" der angiver den hastighed og afstand brand breder sig over et substrat. Konkrete mesh bord, for eksempel, modtager en score på 0 fordi det ikke vil brænde. Gips underlayments' brænde ydeevne varierer fra 10 til 20, så de får det højeste "A"-rating, som beskriver materialer udfører på 0 til 25. Par underlayments modtage en B rating, men nogle traditionelle følte underlayments modtage en "C" rating for brænde egenskaber af 76 til 200.

•Review specifikationer for fugt-gennemtrængning egenskaber; de kan variere under 1 for fugt barrierer og ikke mindst 1 for fugt retardering. Barrierer modstå fugt, men ikke kan stoppe det. Fugt flammehæmmere stoppe fugt.

•Sammenligning klima zoner at bestå af varme-og-kolde-tør eller hot-og-kolde-vådt. Hot-og-kolde-tør fungerer godt i vestlige og sydvestlige stater og vil ikke blive sprøde hvis venstre udsat udvidet installation perioder. Hot-og-kolde-vådt underlag beskytter dit hjem i fugtige klimaer eller i løbet af vinteren og beskytter hjemmets væg strukturer og studs i udvidet installation perioder.

•IDENTIFY materiale, som kan variere fra asfalt-kun til syntetiske. For eksempel, følte traditionel asfalt underlag tilbyder mindre brand-rating beskyttelse eller rive modstand, men arbejder godt med asfalt eller træ helvedesild samt keramiske fliser. Nogle syntetiske underlayments, men giver bedre individuel sikkerhed og nytte ratings, men de fungerer bedst når matchet med specifikke materialer som metal helvedesild eller træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com