Hvad Pollinates nat - Blooming Cereus?

August 10

Hvad Pollinates nat - Blooming Cereus?

Fire forskellige slags kaktus er benævnt nat blomstrende cereus, herunder Hydrocereus undatus, Epiphyllum oxypetalum, Peniocereus greggii og Selenicereus grandiflorus. De fire arter hver bærer en stor, hvid nat-blomstrende blomster at kun blomster for en aften. Cereus blomsterne bliver bestøvet af nektar-fodring flagermus og sphinx møl.

Blomster

De fire arter omtales som nat blomstrende cereus alle producere en cremet-hvide blomster med en 6-tommer diameter og en kraftig duftende duft. Blomst, som har mange kronblade, sidder på toppen af et langt rør. Peniocereus greggii og Selenicereus grandiflorus har slank torne; de andre to arter er thornless. Cereus blomster begynde at åbne lige efter mørkets frembrud, og kan ikke være helt åben indtil midnat. En time eller to efter solen stiger, blomsten er død.

Møl

Sphinx møl eller hawk møl, er også kendt som kolibri møl fordi vingerne slå så hurtigt, at de gør en summende lyd, og de er i stand til at svæve i luften i lange perioder, som kolibrier. Sphinx møl er medium til stor størrelse møl med et vingefang på op til 6 inches, afhængigt af arten. Deres forreste vinger er smalle og formet som en trekant, og hver møl kan udvide sin Snabel, som er hule rør de bruger til at suge nektar, for flere inches, hvilket gør det nemt at nå nektar inde cereus blomst. Sphinx møl er den voksne form af hornworm larver, som er vigtige skadedyr af planter som tomater, kartofler og tobak.

Flagermus

Nektar-fodring flagermus som den mindre lange-nosed bat migrere en tusind miles eller mere fra Mexico til Arizona, hvert forår, hvor de hjælper bestøve nat - blooming cereus blomster ved fodring på deres nektar. Den mindre lange-nosed bat er en gullig-brun eller grå bat med et rustent brun-farvede mave. Det har små ører og en trekantet-formet struktur på slutningen af næsen, kendt som en noseleaf. Forskerne mener, at noseleafs bruges til at hjælpe flagermus fokus Ekkolokation opkald.

Trusler

Nat - blooming cereus blomster kræver krydsbestøvning, fordi de ikke er i stand til at befrugte dem selv. Men planterne spredes over et stort område, så bestøvere skal flyve hundredvis af værfter indbyrdes. Fordi mennesker bruger en masse af pesticider i det område, hvor disse planter vokser, er hawkmoth befolkningen blevet drastisk reduceret, forlader mange blomster ude af stand til at bære frugt. Problemet forværres af, at de mindre lange-nosed bat og andre flagermus, der bestøver nat - blooming cereus, er føderalt truede arter. En sidste trussel kommer fra planterne selv. Fordi natten - blooming cereus er en populær plante, der har værdi, medicinske og dekorative, det har været overcollected og, i nogle områder, er nu opført som en truet art.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com