De typiske omkostninger for Termite beskyttelse

March 11

De typiske omkostninger for Termite beskyttelse

Termitter er alvorlige skadedyr, der kan forårsage ekstreme skader på strukturen af dit hjem, hvis ukontrolleret. I modsætning til mange andre typer af insekt kontrol er termite beskyttelse bedst at overlade til fagfolk.

Typer

Termitter kan kontrolleres gennem flere metoder, herunder kemikalier, varme, elektricitet, gas og agn. Hver metode er prissat i overensstemmelse med adgang og størrelsen af dit hjem. For eksempel, er dødbringende gas prismærket af kubikfod, hvor en 1.250-square-foot hjem vil koste mellem $1.200 og 2.500 $.

Størrelse

Størrelsen af dit hjem afgør, hvor meget termite beskyttelse vil koste. En 1.200-square-foot hjem vil koste mellem $1.200 til $2.500, mens et 2.500-square-foot hjem vil koste $1.700 til $3.800 til behandling, i henhold til Costhelper.com.

Overvejelser

Infestation placering kan påvirke prisen så godt. Hvis du kun har en lille koncentreret område af termitter i dit hjem, kan du nemt og billigt behandle det angrebne område. Hvis du er nødt til at behandle en hele kælderen eller crawlspace, skal du dyrere behandling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com