Sådan vedhæfte balkon balustre

March 11

Sådan vedhæfte balkon balustre

Selvom et gelænder er en god sikkerhed på en balkon, det er virkelig kun halvt fuldendt uden balustre. Balustre er en række af lodrette skinner, denne linje ydersiden af Håndliste mellem gelænderet og toppen af balkonen. Måske er den vigtigste funktion af balustre at forhindre børn i at kravle gennem den brede, gabende plads og vaelte balkons kant. I mange tilfælde forhindre balustre også genstande, der falder på dæk fra rullende over siden af balkonen.

Instruktioner

•Measure afstanden fra toppen af gelænderet til bunden af gulvet tværbjælke omkring siden af balkonen. Hvis hætten af gelænderet strækker sig ud over kanten af balkonen af en tomme eller to, ikke Medtag denne del i din måling. Du kun ønsker at måle siden af gelænderet, der flugter med siden af altanen, fordi det er del du boring balustre i.

•Measure afstanden mellem indlæg hvor du skal installere balustre. Beregne antallet af balustre skal du for hver længde mellem indlæg. Der er en ligning for dette. I denne ligning, "x" er lig med antallet af balustre, "y" er lig med længden af afstanden mellem balustre, "r" er lig med bredden af hver baluster og "d" er lig med afstanden mellem indlæg. Alle afstande i denne ligning kan ydes i inches. Så, rx (x + 1) y = d. Når du har besluttet, hvad afstanden mellem hver baluster bør være, bredden af balustre og afstanden mellem indlæg, det kun faktiske ukendte i denne ligning er "x." Hvis du ikke længere er komfortable med høj- eller mellemskole algebra, er der online regnemaskiner, der kan hjælpe dig med dette.

•Purchase balustre længe nok til at spænde den afstand, du målt i trin 1. Træ dæk og balkon balustre er tilgængelige i precut stykker.

•Mark hver baluster med en blyant til at vise pladsen 1 1/2 inches fra toppen og 1 1/2 inches fra bunden. Dette er, hvor du indsætter skruerne.

•Strømforbrug i standby balkon på en stige eller stillads. Holde den første baluster i stilling, så toppen er flugter med toppen af rækværket, og bunden er flugter med den nederste kant af balkonen.

•Drill et træ skrue i hver plet du markeret på baluster. Du kan være nødvendigt at bore en pilot hul i baluster før du sætter skruen.

•Skru de næste baluster på plads ved siden af den første baluster. Indsæt en plastik spacer mellem balustre til at sikre, at afstanden mellem dem selv. Fortsætte med at installere balustre, indtil du kan ikke længere nå fra din position på stigen. Flytte stigen og fortsætte med at installere balustre. Gøre dette indtil alle balustre er blevet installeret.

Tips & advarsler

  • Formere afstanden mellem hver baluster af antallet mellemrum mellem balustre, derefter tilføje dette nummer til antallet af balustre multipliceret med bredden af balustre. Hvis dette tal ikke opdele jævnt i afstanden mellem din ende indlæg, skal du muligvis udvide afstanden mellem slutningen balustre og slutningen indlæg. Bare husk, at mange lokale koder angive, at bredden mellem indlæg og balustre skal være mindre end 4 inches, så børn ikke kan sidde fast i rummet. Check din lokale koder for at være sikker.
  • Tykkere balustre kræve tykkere træskruer. En og en halv tomme træskruer arbejde for balustre, der er 2 inches med 1 tomme.
  • Lægge en plan mod hver baluster før du skru den på plads for at sikre, at din baluster niveau.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com