Hvordan man laver granitbordplader skinnende

March 11

Granitbordplader er populær i mange husholdninger, fordi de er utrolig holdbare, med deres ekstreme hårdhed, og fås i en række farver og optrædener. De er nemme at vedligeholde, forudsat at du ved, hvordan man passer dem uden at forårsage skade ved hjælp af den forkerte rense på overfladen.

Instruktioner

•Wash bordplader med en mild sæbe og vand uden nogen spray eller andre rensekemikalier. Bagefter, brug en klud med kun vand til at sikre alle sæberester er slukket bordplader, fordi oprustning vil akkumulere og fjerne den blanke glans af granit.

•Brug spray cleaners, der er specielt designet til granitbordplader, efter du har vasket og tørret din køkkenbordet helt. Disse særlige rengøringsmidler sikre finish ikke er beskadiget, og i processen, glans dine tællere. Altid være sikker på at undgå ammoniak-baserede produkter, som vil trænge ind og ødelægge finish. Nogle rengøringsmidler, der har en neutral pH for rengøring granit omfatter dem, som firmaet metode og fru Meyer.

•Rengør nogen spild at ske straks. Da granit er så porøst, absorberer det væsker, der let opløses. Denne chance stiger, hvis du ikke har haft dine bordplader færdig for nylig, da beskyttelsen har slidt ned. Brug køkkenrulle til at rense ud de fleste spild og vask grundigt med din sæbe og vand blanding for at være sikker alt er renset ud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com