Sådan bruges Accent sten i en have

March 11

Sådan bruges Accent sten i en have

Mens grave en ny havejordstykket, er den sidste ting du ønsker at komme på tværs en bunke af sten i din værftet. Når sten er placeret i gården bevidst, men accent de planter og andre have funktioner til at binde hele landskabet sammen. Accent sten kan være så lille som ært grus eller så stor som en 1.000-pund kampesten, og de kommer i en bred vifte af former og farver. Du kan finde nogle anvendelser for sten, der er både funktionelle og dekorative.

Instruktioner

•Line et blomsterbed med fieldstones til at skabe dekorative haven kantning. Bruge en spade til at grave en grøft så dybt som en halv sten gennemsnitshøjden og sat stenene i renden. Alternativt kan du bruge cut natursten brolæggere af ensartet størrelse til at give et mere struktureret udseende end fritformede af fieldstones.

•Sæt et par fieldstones i hele en blomst seng som en måde at bryde op store antal planter, tilføje en sammenstilling af hard rock materiale mod de bløde blade af haveplanter.

•Lay små, flade sten, fliser eller store kampesten plader til at skabe en sten trappe for at accent en skråning i gården. Lægge den første plade eller en serie af mindre sten på bunden af en skråning. Skåret væk jord over det første skridt til at udelade det andet skridt; lægge en anden plade eller serie af sten på plads. Gentag denne proces, indtil du når toppen af bakken.

•Sæt mellemstore til store kampesten på en bjergskråning langs et sæt af trin til at hjælpe med at holde bjergskråning jord i sted og accent blomster i et blomsterbed. Begrave nederst tredjedel af hver boulder at gøre det ser ud som de forekommer naturligt.

•Indstil en stor kampesten under en skygge træ i din værftet eller som et knudepunkt i et blomsterbed. Store kampesten tjene som accent stykker men også give et sted at sidde og slappe af i haven.

•Opret en rock haven i din værftet, så du kan udvikle tørke-tolerante planter, der kræver lidt vedligeholdelse. Sted sten i forskellige størrelser i en haven seng eller på en skråning med nederst tredjedel af stenene sat i jorden. Plante tørke-tolerante planter, såsom sommerhus pinks (Dianthus plumarius) og spindelvæv høns og kyllinger (Sempervivum spp.) i lommerne på jord mellem klipperne. Sommerhus pinks vokse i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9, mens spindelvæv høns og kyllinger vokser i USDA zoner 7-10.

•Stack fieldstones eller sten blokerer op til 3 fødder højt, at skabe en støttemur at bryde op en skråning i to plan områder. Grave ud en del af hældning til at oprette en flad base og en lige, lodrette væg af jord. Tør stable sten foran lodret jord væg. Forskyde leddene på hvert kursus af sten for maksimal stabilitet; mørtel er ikke påkrævet. Brug grus til back-fyld mellemrummet mellem lodrette jord væg og sten som du opbygger væggen for at forhindre udhulet jord og vand fra skiftende væggen.

•Tag turf lag i et område omkring 4 fod bred til en haven sti; bruge haven slanger til at skitsere vej og bruge en spade til at skære gennem laget græstørv. Line siderne af stien med polyvinyl kantning sæt i jorden og dække den udsatte jord med ært grus eller små brosten at fuldføre stien.

•Lay fliser til at tilføje en gangbro eller terrasse som accenter din have og andre stenvægge. Fliser er tynde snit sedimentære sten, der kan være lagt direkte over jorden eller sat i jorden, så du kan klippe lige over stenene. Nogle fliser er perfekt firkantede og identiske størrelser, som giver en lidt mere formel udseende. Uregelmæssig formet fliser passer sammen som puslespil brikker til en mere afslappet stemning.

•Spread ært grus som en accent mellem fliser i en sti eller på terrassen. Alternativt, kan du tilføje en stribe af ært grus langs huset fundament under tagrender tilføje dræning og dekoration hvor planter ikke vil vokse som følge af for meget fugt eller mangel på sollys.

•Dig ud af en bred grøft i din værftet og fyld det med sten i forskellige størrelser til at skabe en tør creek bed, der hjælper bære overskydende vand væk fra din ejendom. Renden bør følge den naturlige strøm af vand under en rainstorm, så du ikke forstyrrer dræning mønster i dit nabolag. Tilføje større, boulder mellemstore sten først, derefter udfylde tomme rum med gradvis mindre sten, efterbehandling med små brosten eller grus.

•Paint sten til brug som plante markører i en vegetabilsk eller blomsterhave; spray stenene med klar akryl sealer at beskytte malingen. Du kan bruge flade eller runde sten. Alternativt kan du male et billede eller design på stenene eller bruge en sten til at vise en inspirerende ord eller din familie navn.

Tips & advarsler

  • Dit landskabsdesign kan funktionen kun én type af accent sten, eller du kan optage flere ideer, hvis du især nyde udseendet af sten i din have.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com