Problemer med stedsegrønne planter & buske

March 11

Problemer med stedsegrønne planter & buske

Stedsegrønne planter, buske og træer deres blade eller nåle hele året. Selvom de altid synes at bare være der, har evergreens sygdomme, der kan såre eller endda slå dem ihjel, hvis de får nok tid.

Pine Cankers og Dieback

Cankers udvikle på grund af stress på træ eller busk. Det forårsager plante at bløde sap i nogle tilfælde og spreder sig let med nål drop eller regn vand. Vanding af evergreen i tørre perioder lindrer stress. Tilføje gødning til jorden i efteråret, trim ud døde grene og rive op nedfaldne nåle til at holde spørgsmålet fra spredning.

Phomopsis spids Blight

Phomopsis spids blight er en svampesygdom, der forekommer på mange typer af evergreens. Sygdommen angreb langsomt ny vækst af anlægget og til sidst dræber det. Dette er mærkbar ved brown spids lemmerne hvor ny vegetation vækst er ved at dø. Røverkøb ud blindgyder i en tør periode, således at du ikke ved et uheld sprede sygdommen. Spray en fungicid på benene og rundt i bunden af træet.

Bark biller

Bark biller feed på barken af stressede træer. De skade træet væv og i sidste ende dræbe den. Biller oprette en cyklus for at have unger, som til gengæld spiser af bark, og lægge æg, at fortsætte cyklussen. Skåret ud problem lemmet eller lemmerne og fjerne hele planter hvis nær andre forhindrer biller spredning.

Vinter udtørring

Vinter udtørring er når planten tørrer. Dette sker i de kolde måneder når jorden fryser før anlægget finder i nok vand. De stedsegrønne planter tørre ud hurtigt, som de forsøger at opretholde deres nåle eller blade. Den indlysende tegn er brune blade brænde på enderne arbejder fra toppen af planten ned. Værst af brænde er øverst, da det er længere væk fra vandet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com