DIY privatliv hegn Installation

March 11

DIY privatliv hegn Installation

En privatliv hegn ikke kun giver sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for din ejendom, men også giver en smuk neutral baggrund for din landskabspleje. Opbygge din egen privacy hegn kan gemme op til to tredjedele af byggeomkostningerne. Hegnet er et godt projekt for den gennemsnitlige-det-selv-minded boligejer. Ved hjælp af præfabrikeret hegnet paneler og 4 x 4 behandlede træ indlæg er den enkleste og mest omkostningseffektive metode til at konstruere dit privatliv hegn.

Instruktioner

Installation af indlæg

•Lay din hegnet linje ud med træ stakes og mason's sejlgarn. Drive en aktiepost i hvert hjørne af dit planlagte hegn. Køre mason's linje stramt mellem to stakes.

•Measure fra en sats langs linjen og markere en post position på måling af panelet bredde. Præfabrikerede paneler er typisk seks fod høj og otte fod bred. Markere linjen hver otte fod af indpakning et stykke tape rundt om den.

•Mark hver post position på jorden direkte under båndet med en kridtstreg. Grave en post hul 10 til 12 inches tværs og 24 inches dyb på hver position.

•Indstil én post i hvert hul. Tilsæt halvdelen af en 80 pund pose af beton til hvert hul. Brug en plan for at kontrollere indlæg fra højre mod venstre og front til tilbage for at sikre det er lige. Tilsæt vand nok til hul til at blande betonen, ifølge producentens anvisninger.

Hængende panelerne hegn

•Sæt den første hegnet panel til ansigt af stillingen. Drive to tre-tommer behandlede dæk skruer gennem hver vandret jernbane ind i stillingen.

•Fyld resten af hullet med fyld snavs og pack stramt til at holde stillingen oprejst og niveau indtil betonen tørrer.

•Strømforbrug i standby andet post oprejst og knytte den til panelet på samme måde som det første indlæg. Tilsæt vand og blandes i betonen. Føje det andet panel og som for første indlæg. Fortsæt med at tilføje paneler til slutningen af hegnet.

Tilføje porten

•Klippe et hegn panel i halvdelen til 48 inches bred til at oprette en gate. Placer din gate indlæg præcis 48 ½ inches fra hinanden. Tillad beton tørre, før du installerer gaten.

•Drill 5/16 tomme pilot huller gennem de øverste og nederste skinner af panelet hegnet til bolt rem hængsel til panelet. Bruge hængslet som en skabelon for hul placering. Bolt hængslet til panelet gate ved hjælp af 3-af-5/16 tomme transport bolte, lås skiver og 5/16 tomme nødder.

•Indstil panelet gate på en ekstra pæl til rummet det væk fra jorden. Placer det med hængsel ende mod hængsel side post. Bruge hængslet som en skabelon til at markere bolt holdninger på panelet hegn på hængselsiden gate åbning. Bore pilot huller og tillægger hegnet hængslerne på samme måde som for gate side.

•Sæt gate stykke af låsen første. Gate låsene varierer. Følg pakke instruktioner for de bedste resultater. Markere positionen lås på låsen side post i almindelighed. Fastgør låsen post stykke. Markere plade på låsen indlæg. Brug et stemmejern til at skære væk træ inden for en linje til en dybde af 1/8 tomme til at passe låsen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com