Tætningsstrimler til brug på swimmingpools

March 11

Tætningsstrimler til brug på swimmingpools

Tætningsstrimler ekspansion fælles omkring din beton swimmingpool er en vigtig del af pool vedligeholdelse for at undgå fremtidige revner pool kanten eller en tilstødende deck overflade. Ekspansion fælles forhindrer swimmingpool og dæk i konstant banging sammen på grund af udvidelse af materialer under fryse/tø cyklus i vinter eller sigtning jorden under de to strukturer. Uden en elastomere fugemasse mellem de to flader, kontakt kan forekomme, fører til noget fra en revnet pool flise til revner i beton eller dæk selv. Fugemassen er let at anvende, dog, så der er ingen grund til at have pool entreprenør tilbage for et dyrt besøg.

Instruktioner

•Rengør ud ekspansion fælles mellem swimmingpoolen og dæk, med en nylon børste til at fjerne snavs eller snavs fra inden for. Vask på indersiden af leddet med en blanding af mild flydende sæbe og varmt vand, ved hjælp af penslen. Mens vaske inde den fælles, vask de to overflader til begge sider med en svamp samt, strækker sig fra den fælles kant omkring 4 inches. Skylle ud sæbe med rent vand, og derefter pat tør med en ren klud overflade.

•Measure dybde i ekspansion fælles, ved hjælp af en lineal, og fratræk derefter ½ tomme fra måling. Køb backer stang skum fra en hardware eller hjem forbedring butik med samme diameter som den modificerede Dybdemålingen.

•Stuff backer stangen skum ind i ekspansion fælles, at skubbe det til bunden af leddet med udgangen af en flad-head skruetrækker langs kanten af poolen. Når i sted, bør skum Efterlad et mellemrum på ca 1/2 tommer i ekspansion fælles for at tilføje caulk. Skær stangen når det er nødvendigt med en hobbykniv.

•Sæt strimler af afdækningstape langs overfladen af dækket og pool på begge sider af leddet. Båndet vil forhindre caulk fra overfyldte fælles området og vil hjælpe dig med at oprette en skarp caulk linje.

•Anvend en elastomere fugemasse til caulk leddet. Pak den fælles fuld til overfladen med fugemasse, ved hjælp af en murske eller tætningsstrimler pistol for at presse fugemasse fast ind i leddet over skum stangen. Gå over overfladen af caulk med flat af murske til det niveau på overfladen af puljen. Det er fint hvis caulk går på malertape omkring leddet.

•Træk afdækningstape fra siderne af ekspansion fælles oprette skarpe kanter til caulking. Tillad caulk tørre i længden af tid foreslået af caulk fabrikanten før ved hjælp af pool-området.

Tips & advarsler

  • Vente 30 dage efter din pool hældes før du udfylde ekspansion fælles.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com