House skimmel identifikation

March 12

Der findes ingen flugt. Svampesporer er alle steder. Disse små sporer blive et problem når de bosætter sig i en fugtig, varmt sted derefter Multiplicer. Desværre, i mange tilfælde er deres hvilested i dit hus.

Identifikation

Formen har normalt en fuzzy, ru og læderagtige tekstur, Florida Department of Health. Pletterne varierer i farve fra hvid og grå til gul og grøn.

Beliggenhed

Skimmel vokser typisk, hvor overskydende fugt findes. Se efter mug i og omkring din badeværelser, køkken, vinduer, døre og air condition-enheder.

Forebyggelse

En hjem luftfugtighed, der svæver mellem 40 og 60 procent kan sænke dine chancer for at udvikle en støbeform problem, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Hvis du har problemer med VVS, lave dem så hurtigt som muligt.

Oprydning

North Dakota State University landbrug og Universitet Extensions forklarer, at du kan fjerne skimmelsvamp ved at skrubbe område med et rengøringsmiddel. Følg derefter af desinfektion med en fortyndet blegemiddelopløsning eller et desinfektionsmiddel f.eks Lysol.

Advarsel

Når du fjerner mug fra dit hjem, holde området ventileret. Også, bære handsker, sikkerhedsbriller og en maske under rengøring af mug.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com