Dyson vs Bissell Pet støvsugere

March 12

Dyson og Bissell pet støvsugere hævder at være let vægt og designet til at arbejde i små steder, såsom i hjørnerne, og mellem puder af sofaer, fælles steder hvor dyrehår kan ophobes.

Dysen funktioner

Dyson pet vakuum er en opretstående taske-mindre model, og kræver kun fire pounds af pres til at skubbe. Ved hjælp af kontrolelementer i håndtaget af vakuum, kan du justere vakuum til at skifte mellem forskellige gulvtyper uden at bøje sig ned.

Bissell modeller

Bissell producerer tre forskellige typer af pet støvsugere, Lift-off Multicyclonic Pet Vac, Pet hår viskelæder og Proheat LX Vælg Pet.

Bissell funktioner

Lift-off har en dunk, som frigøres, så du kan rengøre trapper og andre små rum. Pet hår hævder at have 2 X Cyclon handling, samt medier mikrofilter, og Proheat er en damp vakuum.

Garanti

Dyson pet vac kommer med en 5-år for dele og arbejdskraft garanti. Bissell Lift-off kommer med en 3-års begrænset garanti, mens de Pet hår og Proheat pet støvsugere begge kommer med 1-års begrænset garanti.

Omkostninger

Dyson pet vakuum omkostninger $600, mens bisselbogier Lift-off, Pet hår og Proheat koster $200, $170 og 250 dollars, henholdsvis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com