Hvordan man dyrker dværg figner

March 14

Dværg figentræer top ud omkring 8 fod i højden og kan holdes mindre ved beskæring. De vokser let i containere eller i jorden, og potteplanter træer kan flyttes inde under kolde vintre. Alle figentræer kræver fuld sol til at producere frugt, så vælg en solrig hjørne af din terrasse, altan eller have. Dværg sorter af fig omfatter Negronne eller Violette du Bourdeaux, som har lilla hud og en sød smag; og Petit Negri, der producerer sorte figner og vokser meget godt i containere.

Instruktioner

•Fyld en halv vin tønde eller andre store container halvvejs med økologisk potning jord. Hvis der vokser en dværg fig i jorden, grave et hul, der er dobbelt så bredt og dobbelt så dybt som fig tree rodklump.

•Tag figentræet fra beholderen ved at trække i bagagerummet. Inspicere rødder for skader og trimme enderne af alle brudt dem bruger sakse. Udrede rødderne.

•Sæt træet i container eller i hullet. Hæld mere pottemuld over rødderne, eller skubbe jord i hullet til at dække rødderne. Fast jorden omkring rodsystem og trunk indtil din dværg fig er plantet 2 til 4 inches dybere end det var i sin container.

•Kapacitet jord mætte og udligner den. Derefter vand din dværg fig regelmæssigt, opretholde en fugtig jord. Hvis bladene visner, dit træ er stresset og har brug for vand. Figen træer har lavvandede rødder og har brug for hyppig vanding.

•Tilføj 2 inches af økologiske muld til at hjælpe jorden bevarer fugten.

•Fertilize en container-vokset dværg fig med afbalanceret gødning beregnet til frugttræer. Kombinere en vandopløselig gødning med væske og derefter hælde over anlægget. Gøre dette fire gange om året, fra forår til sensommeren, ophører for år i slutningen af August. I jorden figentræer behøver ikke gødning, selvom du kan anvende 5-5-5, hvis du har lyst. Base dosering på størrelsen af dit træ.

•Prune dit træ i det tidlige efterår til at udforme den. Trimme tilbage lange grene til at styre størrelsen, og fjerner grene fra en overfyldt baldakin fremme luftcirkulation og lys. Fjerne grene, der vokser lodret straight eller dem, der er uønsket. Også trimme væk døde, syge eller beskadigede træ. Efter tre år med at udforme, beskære kun for at fjerne døde, syge eller beskadigede vækst.

•Paint træstamme efter beskæring til at beskytte din fig fra solen skoldplet. Fortynd hvid latex maling med vand i forholdet 1 til 1, og anvende maling til stammen og grene.

•Beskyt træ fra vinter frost. Flytte et lille træ indendørs om vinteren, hvis dit område oplever frost, eller bruge streng lys på grenene for ekstra varme på en udendørs træ. Dække stammen af en udendørs træ med barkflis i vinteren ekstra chill beskyttelse.

•Pluck figner fra træet som de modnes. Når den er moden, ændre figner farve til en gullig-grøn eller brun, alt efter sorten. Både Negronne og Petit Negri har lilla-brun frugt ved modenhed. Latex handsker for at beskytte dine hænder fra træets sap, som kan irritere huden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com