Træet Peony

March 14

Træet peony oprindeligt kommer fra Kina, og det er en woody busk, der producerer store, flade blomster i forskellige farver. Det er en pulserende prydplante at plante som et enkelt eksemplar, og det gør fremragende afskårne blomster.

Beliggenhed

Træet peony behov en veldrænet, frugtbar jord, der er svagt basisk. De er hårdføre ned til zone 3, og i koldere områder, de gør godt når plantet i fuld sol. I varmere områder, men skal de plantes med adgang til nogle skygge under den midterste del af dagen.

Plantning

Plante pæoner i løbet af efteråret. Space dem mindst 3 fødder bortset fra andre planter, således at de kan opnå deres fulde modne vækst. Efter at de er i jorden, sætte ned et lavvandet lag barkflis til at beskytte dem mod at skubbe i løbet af frost.

Sorter

Træet peony kultivar herlighed af Shanghai producerer skinnende blomster i pulserende lyserøde blomster, mens Kaoh kultivar producerer dybrøde blomstrer. Robert Fortune kultivar producerer laks blomster med attraktive frynsede kronblade, mens Godaishu kultivar skaber store hvide blomstrer


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com