Hvordan man kan sætte potteplanter udenfor til sommer

March 14

Potteplanter kan få en stor vækst boost af sættes udenfor om sommeren, samt tilføje interesse for din veranda eller dæk. Følg disse trin for at sikre en glat overgang fra indendørs til udendørs.

Instruktioner

Hvordan man kan sætte potteplanter udenfor til sommer

•Start sætte dine planter i en skyggefuld udendørs område, når truslen om frost har bestået. Dine planter vil overgangen mest let når de dagtimerne udendørs temperaturer er omtrent den samme som den normale temperatur inde i dit hus.

•Undgå at sætte potteplanter i direkte eftermiddag sollys i første omgang. Et skyggefuldt sted, sådan som under et træ eller i north eller østlige side af huset, ville være mest velegnet. Nogle planter kan tage fuld sol, men efter at have boet inde under filtreret lys de har brug at blive akklimatiseret først.

•Kapacitet planter hyppigere, medmindre de får masser af regn. Potteplanter vil tørre ud hurtigere i solen og udendørs breezy luft. Når det er varmt og tørt, skal de muligvis skal vandes hver dag, selv om de er i skyggen.

•Fertilize planter godt i den tidlige del af sommeren til kraftigere vækst. Hvis du ser hurtig vækst, skal du muligvis beskære planterne for at holde dem buskede og kompakte. Du skal måske endda repot planter i større beholdere, hvis de vises rootbound eller får for stor til de oprindelige blomsterkrukker.

•Hold øje på vejrudsigt som sommeren aftager og nætter blive køligere. Husk dine planter bliver nødt til at skifte tilbage til din stabil indendørs temperaturer, så vent ikke, indtil nætterne begynder at komme til 50 grader eller køligere.

•Undersøg dine planter for skadedyr og bugs før at bringe dem tilbage indeni. Der er normalt ingen grund til at anvende pesticider, men vask blade med cool, mildt sæbevand før at bringe dem indendørs er en god idé.

Tips & advarsler

  • Sæt potteplanter i smuk containere eller kurve til en mere dekorativ udendørs look.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com