Hvor kan jeg finde plast tromler & Tønder?

March 14

Hvor kan jeg finde plast tromler & Tønder?

I mere end to årtusinder, har Tønder været brugt til at transportere og opbevare varer. Oprindeligt var disse tønder lavet af træ. I dag plast trommer og tønder tilbyder en omkostningseffektiv og holdbart alternativ og kan købes fra en række forskellige leverandører.

Traditionelle detailhandlere

Flere traditionelle forhandlere bære plastik trommer og tønder. Mange hjem forbedring butikker, herunder Home Depot og Lowe's, bære plast tromle og tønder. Gård forsyning butikker, såsom traktoren levere selskab, også har disse på hånd. Disse tønder er oftest brugt til kompostering og regnvand opbevaring, og lejlighedsvis dreje væk fra den traditionelle tønde form til at forbedre deres anvendelighed.

Online-forhandlere

Flere online forhandlere sælger plast trommer og tønder, og de kan blive leveret til din dør. Nogle, såsom Yankee containere, tilbyder et udvalg af containere fra 5-55-gallon kapacitet. Nogle, såsom Arizona Tønder, kun tilbyde salg inden for visse områder.

Brugt Tønder og trommer

Én måde at finde en plast tromle eller tønde til en nedsat pris er ved at købe en brugt tønde eller tromle. Disse kan ofte findes på gården auktioner eller online, på eBay og Craigslist. Men når du køber en brugt plast tønde eller tromme, finde ud af, hvad den tidligere ejer gemt i det at sikre, at det ikke påvirker din brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com