Hvordan man kan være succesfuld voksende Clematis

March 14

Clematis er en dekorativ vinstok, der blomstrer i det tidlige forår og fortsætte med at sætte på et show indtil den første frost i efteråret. Afhængigt af sorten, kan KLEMATIS blomstrer være lilla, blå, violet, pink, hvid, rød eller en kombination af farver. Blomsterne kan være klokke-formede, små klynger eller store, åbne blomstrer. Selv om et par sorter er stedsegrønne, de fleste clematis er løvfældende. Selv om clematis har specifikke behov, der skal opfyldes, voksende clematis med succes er ikke svært.

Instruktioner

•Forbered en ideel plantning spot for KLEMATIS. Plantning spot skal have fremragende luftcirkulation til at forhindre meldug samt ikke være i nærheden af trærødder. Sikre, at vin er udsat for fulde sollys i mindst seks timer hver dag. Morgen sollys er bedst, som eftermiddag sollys kan være for varmt og kan falme blooms, især i varme klimaer.

•Dig jord i området plantning til en dybde af 2 fod og en bredde på ca. 3 fod. Mix 4 til 6 inches af kompost eller opløste husdyrgødning til jorden.

•Installer bambus pæle eller et espalier for clematis til at klatre på. Støtte bør have smalle lameller eller polakkerne, da clematis er i stand til at ombrydes omkring lang, tyk understøtter. Hvis din clematis er plantet mod et hegn, mur eller stort espalier, fastgør wire eller haven streng til at støtte så clematis vil være i stand til at klatre.

•Dig et hul ca to til tre gange bredere end clematis' rodklump. Trim clematis vin ned til omkring 12 inches.

•Sæt clematis i hul 1-2 inches dybere end clematis blev plantet i objektbeholderen børnehave. Hvis clematis nøgne rod, bør krone, hvilket er hvor rødderne opfylder plantens vigtigste stilk, være 1 til 2 inches under jorden. Fyld hullet med jord, så fast jord forsigtigt.

•Kapacitet anlægget dybt. Derefter give clematis 1 tommer vand hver uge.

•Tilvejebringelse skygge for rødderne. Selv om clematis vinstokkene elsker sollys, skal rødderne være cool. En 2-tommer lag af muld, såsom strimlet bark, vil holde rødder cool, eller du kan plante lavtvoksende planter, som snigende phlox, candytuft eller pelargonier, omkring KLEMATIS.

•Spread en afbalanceret gødning for blomstrende planter på jorden omkring clematis hvert forår. Henvise til gødning pakningens etiket for specifikke satser. Altid sprede gødningen over frisk vandes jorden.

•Se til Gartneriet tag fjernelse oplysninger for din særlige udvalg af clematis, som beskæring timing og metoder varierer alt efter Hvornår KLEMATIS blomstrer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com