Tips om rengøring meldug eller vandskade til vægge

March 15

Skimmel og meldug kan begynde at vokse på vand-beskadiget overflader inden for 24 til 48 timer efter eksponering. Skimmel og meldug vil fortsætte med at blomstre indtil du fjerne kilden af fugt. Svampesporer overføres gennem luften, og rense det kan løsne sporerne og sprede dem. Før enhver ægte rengøring begynder, er der nogle tips, der vil bidrage til at gøre rengøring processen gå mere gnidningsløst og være mere effektive i sidste ende.

Luft ud

Hvis din vandskade er grund af oversvømmelser eller tunge lavere uvejr, vent indtil fugtighed udenfor er end luftfugtigheden inden for den beskadigede hjem. Hvis regnen er stadig et problem, gør kraterets så sikre som muligt, og sæt alle udvendige utætheder, som du kan. Rengøring før at lade de beskadigede områder til at udtørre kan ikke tage sig af alle meldug. Når muligt, åbne hjem eller plads til at friske luften. Langsom tørring er bedre for strukturen af bygning, så du ikke skal forhaste processen for hurtigt. Du kan bruge fans til at hjælpe tørringen, men hvis mug er allerede et problem, så fans kan sprede skimmelsporer og bør ikke anvendes.

Inspicere

Strukturelle spørgsmål fra vandskader skal rettes, før selve rengøring kan ske. Gå gennem de beskadigede områder, før du begynder, rengøring og inspicere området. Hvis loftet bugnende eller sagging, der kan være vand fanget i loftet, og den skal tømmes. Rørstrømsk vægge skal have drywall fjernet på knopperne. Vådt isolering tør ikke godt ud og skal udskiftes. Strukturelle skader kan præsentere et sikkerhedsproblem, når rensning af vand-skadede områder, så tage sig af så meget af disse reparationer som muligt før du begynder at rengøring.

Samle materialer

Før du begynder, rengøring, Sørg for alle dine rengøringsmateriel er let tilgængelige. Du skal bruge handsker og masker som brønde som standard rengøringsmateriel: spande, krat pensler, mopper, affaldssække og svampe. Overveje at leje eller låne wet-tørre vakuum, da vandet kan samle rundt i bunden af væggene og i hjørner. Du skal også rengøring vaskemidler og blegemidler. Bruge ikke-ammoniak rengøringsmidler, når du bruge blegemiddel til ren skimmel og meldug, fordi ammoniak og blegemiddel kombineres for at producere giftige dampe. Én del blegemiddel til 10 dele vand er en effektiv løsning til at desinficere vandet-beskadigede varer efter rengøring med et rengøringsmiddel.

Rengøring

Når du er klar til at begynde at rense dit vand-beskadiget vægge, bruge de samme færdigheder, som er effektive med daglig rengøring. Start øverst, og rense ned vægge til at undgå rengøring samme sted flere gange. Være grundig, når du vasker dine vægge med både vaskemiddel og blegemiddelopløsning, fordi eventuelle ubesvarede områder kan spire skimmel og meldug senere. Krat børster vil bidrage til at arbejde rengøring løsninger ind i væggen, som hjælper med at dræbe mug dybt i overfladen. Under og efter rengøring, holde værelset godt ventileret for at sikre, at det tørrer helt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com