Apple fakta: Krabbe Apple

March 15

Apple fakta: Krabbe Apple

Krabbe æbler har et mangeårigt sted i amerikansk historie. Ifølge hjemmesiden er hvad er madlavning Amerika, krabbe æbler de eneste indfødte æbler at vokse inden for USA. De blev en vigtig del af kosten for tidlige europæiske bosættere og fortsat anvendes til en bred vifte af kulinariske ressourcer i dag.

Beskrivelse

Krabbe æbletræet kommer i mindst 1000 forskellige sorter, ifølge webstedet Colorado State University forlængelse. Træerne vokser i hele USA og producere Krabbe æbler efter blomstring i løbet af foråret. Frugten normalt måler 2 tommer på tværs af eller mindre og kan være en række forskellige farver. Frugten kan falde fra træet i løbet af efteråret, men nogle træer droppe ikke deres frugt indtil vinteren.

Smag og ernæring

Krabbe æble frugter har en sur eller bitter smag og er høj i fiber og vitamin C. Hjemmeside producere Oasis hedder det, at en mellemstore krabber apple har omkring 80 kalorier, samt 22 gram kulhydrater.

Bruger

Mindre Krabbe æbler er normalt anvendes til saftfremstilling på grund af farve og smag produceret. Større Krabbe æbler har tendens til at blive brugt til at lave syltetøj og marmelade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com