Røgalarmen vil ikke stoppe kvidrende

March 15

Røgalarmen vil ikke stoppe kvidrende

En røgalarm piber for at give dig besked, at batteriet er lavt. Endnu nogle gange, fortsætter selv hvis du udskifter batteriet, enheden med at lave lyde, signalerer, at noget er galt. Tag tid til at foretage fejlfinding af problemet. Hvis du løse eventuelle problemer, der resulterer i intermitterende kvidren og enheden fortsætter med at lyden ud, kalde en professionel for at opnå fred.

Instruktioner

•Tag røgalarm fra loftet eller på væggen og vakuum det med en sprækkemundstykke vedhæftet fil at befri den for støv og snavs. Være særlig opmærksom på det åbne areal mellem forsiden og bagsiden plade, da dette er, hvor sensoren er sædvanligvis placeret.

•Fjern den gamle batteri. Tryk og hold røgalarms testknappen i omkring 15 sekunder for at nulstille den. Røgalarmen måske pippe i løbet af denne tid. Vent, indtil det stopper for at fortsætte.

•Installer et nyt batteri. Bekræfte, at det er installeret korrekt og sikkert fastgjort på plads inden du sætter en røgalarm tilbage på loft eller væg.

•Kontrollér at se hvis kvidrende opstår, når noget andet på det elektriske kredsløb er tændt. Dette forekommer kun, hvis røgalarmen er sluttet til en stikkontakt eller er en hardwired enhed. Hvis det er en plug-in-enhed, skal du flytte den til en anden stikkontakt. Nulstille enheden hardwired ved at slå breaker til enheden. Fjern batteriet fra alarmen, og tryk på reset-knappen i ca. 15 sekunder. Det vil sandsynligvis pippe og derefter blevet tavse. Tænd breaker tilbage og udskifte batteriet sikkert.

•Installer en ny røgalarm hvis kvidrende fortsætter. Røgdetektorer skal eventuelt udskiftes. Kontrollere produktets brugervejledning til udskiftning retningslinjer.

Tips & advarsler

  • Overspænding kan forårsage en røgalarm til pippe. Hvis det chirps omkring det samme tidspunkt hver dag, kan det skyldes elselskab skifte elektriske gitre til magt krav.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com