Sådan foretages fejlfinding af Baitwell perlator pumpe

March 15

Sådan foretages fejlfinding af Baitwell perlator pumpe

Perlator pumper er almindeligt anvendt på Baitwell tanke for at holde små fisk i live under transit eller for bedriften under forberedelse til salg. Beluftning tilføjer ilt til vandsøjlen og holder en konstant cirkulation i vandet, giver mulighed for tungere fisk belastninger og længere holdbarhed. Det er afgørende at fisk--- og ofte til agn master business---at perlator pumpen er operationelle. Mekaniske problemer er uundgåelige, men, og fejlfinding pumpen vil være nødvendigt.

Instruktioner

•Hvis din pumpen kører, men undlader at producere luft, Udskift luftfilter på pumpen for sig selv. Luftfilter er afgørende for pumpens luftstrømmen som indgangspunkt for atmosfærisk luft. Hvis dette punkt er begrænset vil luft-output blive kompromitteret.

•Kontroller at alle ventilerne er åbne mellem pumpen og slanger. Hvis der er check ventiler ligger før diffusorer, teste og udskift dem om nødvendigt. Det er ikke ualmindeligt for plast kontraventiler at mislykkes og forbyde luft fra forbi.

•De Baitwells bruge klar vinyl slangen. Check for snavs skaber en blokering i luften linje. Hvis du bemærker en blokering, skære slangen, Fjern synderen, indsætte en slange barb og Fastgør det med rustfrit stål slange klemmer.

•Hvis pumpen ikke er simpelthen tænde, teste kondensator. Hvis det er dårligt, erstatte det med en ny. Kontakt producenten på udskiftninger. Kondensatorer er specifikke for typen brand og pumpe.

Farvningsretning på type af belufter pumpe, stempel eller mellemgulvet--- og om du føler dig tryg nok med mekanik---afmontere pumpen og sikre disse primære mekanismer er i orden. Hvis ikke, udskifte dem. Hvis ikke du er helt så handy, overveje at tage pumpen til en lille motor reparation shop.

Tips & advarsler

  • Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at få et langt liv ud af din perlator pumpe. Udskift luftfilter mindst en gang hvert halve år og din luft diffusorer mindst en gang hver otte måneder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com