En KLEMATIS, som blomster i sent efterår

March 15

En KLEMATIS, som blomster i sent efterår

Også kendt som japansk clematis, sød efteråret Skovranke (Clematis terniflora) er en blomstrende medlem af Ranunkelfamilien, der giver en robust, sprawling vane og et væld af sent sæson blomstrer. Sød efteråret clematis er en af de nemmeste clematis planter til at vokse, og gør godt med lidt at ingen pleje.

Udseende

Sød efteråret clematis kan vokse til at være op til 30 fod lang, kan prale med en semiwoody vigtigste stilk og blank, løvfældende sammensatte blade. Bladene er accent af duftende, stjerneformet hvide blomster, der er omkring en tomme i diameter. Forgrenede toppe af blomster vises i sensommeren og fortsætte indtil udgangen af efteråret. Frø hoveder er flagrende og sølvskinnende grå. Sød kultivarer omfatter renhed, en række, der tilbyder større blomster.

Beliggenhed

En indfødt i Japan, sød efteråret clematis er en egnet landskab anlæg til USDA zoner 5-10. Ligesom andre clematis planter kræver sød efteråret clematis et skyggefuldt sted for sine rødder og en solrig placering for sin løv. Plante i skyggen af en rock, træ eller struktur og barkflis godt med en organisk medium. Vin vil sprawl udad for at finde sollys på egen hånd.

Kultur

Sød efteråret clematis er let at vokse i en gennemsnitlig jord, så længe det er godt dræning. Vand regelmæssigt for at tilskynde den stærkeste vækst, især under langvarige sommer vækst. Sød efteråret KLEMATIS har en kraftig, aggressive vækst vane og bør beskæres hårdt i efteråret eller foråret efter blomstring. Uden årlige beskæring, kan planten bliver invasive i hjemmet haven og fortrænge andre planter.

Problemer

Sød efteråret clematis er ikke modtagelige for enhver større skadedyr eller sygdomme, og er et bemærkelsesværdigt sund plante. Vin er opført som en kategori II invasive arter i både centrale og nordlige Florida af Florida eksotiske plante Rådet. Kontrollere en lokal invasive plante arter liste før voksende sød efteråret clematis, da planten kan undslippe dyrkning og truer lokale plantesamfund. Vækst bør overvåges under alle omstændigheder for at holde vin fra vokser ud af kontrol.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com