Sådan konverteres kobberrør til PVC

March 16

Sådan konverteres kobberrør til PVC

I ældre huse, stive kobber vandledninger alder og skal udskiftes. En af de bedste muligheder for at erstatte denne kobberrør er PVC slange. PVC er let og holdbar og kræver ikke en stor mængde af færdigheder til at installere. Så længe du kan få adgang til den gamle kobberrør, bør du være i stand til at fjerne det og dias PVC lige på sin plads. Da du ikke brug for lodde for at forbinde PVC, reduceres risikoen for brand eller andre skader.

Instruktioner

•Drej off vand til bygningen, før du begynder at frakoble den gamle kobberrør. Åbne nogen køkkenarmatur i bygningen for at aflaste i vandledninger. Brug en slange cutter til at skære kobber på det punkt, hvor du vil foretage konverteringen til PVC. Hvis der er et gevind kobling der, skal du ikke skære kobber men brug en skruenøgle for at åbne koblingen.

•Klippe kobberrør med tubing ilder langt nok væk fra koblingen eller første cut at installere mindst den første del af PVC. Dette betyder normalt, at fjerne mindst 10 fødder af kobber på dette punkt. Hvis der ikke er et gevind kobling på udgangspunktet, skal du installere en.

•Installer den nødvendige kobling af rengøring i slutningen af kobber med finkornet sandpapir eller smergel klud. Glide gevind slutningen af koblingen over den kobberrør. Ved hjælp af en propan hånd holdt fakkel og blyfri lodde, tillægger den stive kobber koblingen. Varme undersiden af kobling på gevind slutningen mens du holder lodde i slutningen af koblingen hvor den stive kobber er indsat. Når lodde smelter og drypper ud af den nederste side af montering, fjerne varmen og lodde og lade den fælles cool før du begynder at arbejde.

•Applicer Teflon tape rundt om metal kobling over trådene og skrue et PVC koblingen med inde tråde på koblingen. Brug en skruenøgle til at gøre forbindelsen stram. Hvis du har brug at skære den første del af PVC til at passe, skal du bruge en nedstryger hertil. Anvend PVC lim til både indersiden af PVC-kobling og ydersiden af PVC slange, som indsættes i koblingen.

•Sæt PVC i kobling så vidt det vil gå. Holde det på plads for omkring et minut at lade de selvklæbende sæt. Sørg for at slangen er understøttet før slippe det, således at det ikke vil bryde bånd. Skær og fjern ekstra kobberrør. Få en PVC-kobling og tilføje klæbemiddel til anden enden af det første stykke af PVC slange og indersiden af ene ende med koblingen. Skub kobling på PVC. Det bør forblive på plads uden at holde det. Lad det hærde i omkring et minut før fortsætter med at tilføje slanger.

•Fortsæt med denne proces for at fjerne kobber slanger og installation af PVC slange indtil alle af kobber er blevet erstattet. Du skal bruge en bred vifte af leddene for de fleste arbejdspladser. Det vil kræve rørknæ, TS og lige koblinger i forskellige størrelser afhængig af jobbet. Disse alle installere på samme måde som de oprindelige koblinger mellem PVC sektioner.

•Brug gevind koblinger når skulle vedhæfte riser rør til dræn og andre apparater. Dette vil tillade dig at enten tilsluttes eksisterende cutoff ventiler eller installere dem om nødvendigt. Når alle PVC-Kredsløbet er blevet installeret, lad hele projektet hvile i ca. 12 timer før tænde vandet.

•Drej off alle inde i vandhaner. Tænd for vigtigste vandet tilbage til Parlamentet og kontrollere for lækager. Hvis lækager opdages på leddene, slå vandet fra. Lad presset ud af linjen.

•Klippe ud af onde blandede med en nedstryger og erstatte det med to koblinger og et kort stykke af PVC i mellem dem. Normalt, kan du lade det helbrede omkring fire til seks timer og genoprette vandet til huset uden et problem.

Tips & advarsler

  • For at hjælpe med at forhindre lækager, Sørg for, at PVC-Kredsløbet er ren før du anvender selvklæbende.
  • Ikke dække nogen af PVC leddene, indtil du har kontrolleret, at der er ingen lækager.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com