Sådan testes en boremaskine oplader

August 17

Sådan testes en boremaskine oplader

Designet med magt spænding vurderinger fra de lavere encifret, er Akku Boremaskiner til rådighed til at håndtere næsten ethvert projekt. Fleksibiliteten til at arbejde gratis af stikkontakter, akkuværktøj er udstyret med et genopladeligt batteri og oplader. Mens opladere er generelt pålidelige, kan de kort ud, hvis de beskadiges. Hvis batteriet til din Akku boremaskine holder op med at acceptere en afgift, kan du teste opladeren med en standard multimeter.

Instruktioner

•Indstil spænding rating af batteriopladeren. Spændingen vil være tydeligt mærket på opladeren, boremaskine eller batteri.

•Indstil multimeter til spænding indstilling, der svarer til eller overstiger batteriets spænding rating. Hvis batteriet i rutinen har en 12 volt rating, skal du angive måleren til 12 volt. Hvis batteriet er normeret til 19 volt angive måleren til næste højeste indstilling - generelt 24 volt.

•Plug opladeren til en stikkontakt. Tryk på den røde positive sonden af måleren enten metal kontaktpersoner i bunden af opladeren. Touch målerens sort negative sonde til resterende metal terminal i bunden af opladeren.

•Læs måleren. En velfungerende oplader vil producere en læsning på meter inden for et par tiendedele af et punkt af spænding kapacitet af batteriet. Hvis måleren ikke producerer en læsning, er opladeren defekt.

Tips & advarsler

  • Hvis måleren til en lavere spænding end hvad er indiceret til opladeren kan beskadige måleren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com