At fjerne istapper fra en tørretumbler udluftningsanordning

March 16

Istapper, der danner på en tørretumbler udluftningsanordning kræver fjernelse før betjening af tørretumbler. Istapper forårsage udluftningsanordning døren ikke til at åbne når tørretumbleren kører. Den opvarmede luft ender tilbage i tørretumbleren og lint hober sig op i kanalen forårsager en brandfare. Når formen istapper simpelthen bryde dem kan medføre skade på den tørretumbler udluftningsanordning. At fjerne istapper fra en tørretumbler udluftningsanordning indebærer opvarmning udluftningsanordning udefra. Når du fjerner istapper, det er muligt at reducere chancerne for dem danner igen på den tørretumbler udluftningsanordning.

Instruktioner

•Udvide en udendørs netledningen fra stikkontakten til den tørretumbler udluftningsanordning. Opbevare ledningen ud af våde områder eller områder med is. Kun lægge ledningen på en tør overflade. Hvis det er muligt, køre ledningen gennem et vindue i nærheden af den tørretumbler udluftningsanordning at forhindre ledningen fra at blive våd. Hvis der står vand i nærheden af tørretumbler udluftningsanordning, placere en bord stort nok for dig at stå på over området. Det er nødvendigt, at du står på en tør overflade.

•Plug udendørs el-ledningen i stikkontakten. Sæt et hår dryer eller elektrisk varmepistol i slutningen af netledningen nær den tørretumbler udluftningsanordning.

•Indstil hårtørreren eller varme pistol på den medium indstilling og dreje enheden til "On" position. Hold i slutningen af pistolen 6 inches fra tørretumbler udluftningsanordning og istapper. Feje i slutningen af pistolen frem og tilbage over området indtil istapper begynder at smelte.

•Tryk istapper let med en lille hammer eller håndtag med en skruetrækker tæt på ventilen. Ikke trykke hårdt, da det kan beskadige den tørretumbler udluftningsanordning.

•Fortsæt varme og tappe indtil istapper er off den tørretumbler udluftningsanordning. Sluk hårtørrer eller varmepistol, og tag dem fra netledningen. Netledningen fra stikkontakten i væggen.

•Tør udluftningsanordning helt med et rent håndklæde. Hvis du har et luftspjæld tørretumbler udluftningsanordning, løft hver luftspjæld og tørre begge sider. Hvis du har en udluftning hætte med en cirkulær dør på den tørretumbler udluftningsanordning, tørre begge sider af døren og hætte.

•Applicer et tyndt lag vaseline til kanterne af udluftningsanordning lameller, døre og hood med en klud. Vaselin fryser ikke og kaster vand.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at smelte istapper med en vandslange. Dette forårsager vand hen til blive inde den tørretumbler kanalen og fælde lint.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com