Marmor wienerbrød bord rengøring Tips

March 16

Marmor wienerbrød bord rengøring Tips

Marmor konditori boards kan bruges til mange opgaver i køkkenet. Cool, flade del af en marmor wienerbrød bord er ideel til rullende ud wienerbrød eller cookie dej eller til at gøre hjemmelavede pastaretter. Marmor er smukt og holdbart, men at være en naturlig sten, det er porøst og nemt kan absorbere pletter. Marmor er en kalk sten, består hovedsageligt af calciumcarbonat. Calcaerous sten er følsomme over for sure rengøringsmidler, så vær forsigtig med typerne af produkter, du bruger på det.

Skrabning

Før du bruger nogen form for våd sæbe eller vand på din marmor wienerbrød bord, skrabe ud nogen solid stykker af fødevarer med en gummi spatel. Brug ikke en metal eller hård plast spatler, da de kan ridse den polerede overflade af marmor.

Vask

Vask overfladen med en opløsning af varmt vand og mildt rengøringsmiddel. En mild opvask sæbe virker godt. Skyl overfladen af wienerbrød bord godt med klart vand. Tillad ikke sæbe eller rensemidler til at sidde længe på marmor, fordi lugter kan blive hængende i den porøse sten, gør fremtidige pie skorper lugter sæbe.

Fjernelse af pletter

På grund af den porøse overflade, kan marmor wienerbrød bestyrelser blive plettet af udvidet eksponering for olier, juice eller andre farvede væsker. Anvende en grødomslag til de ramte områder kan fjerne pletter. Du kan købe en grødomslag blanding på isenkræmmere, eller du kan lave din egen. For at gøre en poultice, kombinere 1/4 kop bagepulver med lige nok vand til at danne en tyk pasta. Før du anvender pasta, fugt pletten med destilleret vand til at forberede porerne. Næste, Påfør pastaen til plet på marmor, dække grødomslag med plastfolie og tape i kanten ned til at forsegle i luften. Forlade grødomslag og plast wrap på pletten, indtil bagepulver tørrer. En poultice vil trække pletten af marmor. Aftørre bagepulver, skyl pletten, og Gentag alle trin, hvis nogen af pletten er fortsat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com