Fejlfinding Ice Maker af GE Monogram køleskab

March 16

GE Monogram køleskab line er en serie af husholdningsapparater udviklet af General Electric at indslag en side-by-side fryser og køleskab design. En ice maker bakke i fryseren side af apparatet dispenserer isen ud af fryseren døren, men til tider denne bakke og dispenser kan mislykkes på grund af is blokering eller en sensor arm problem. Selvom du har stort set ingen apparat reparation erfaring, kan du fejlfinde og reparere disse almindelige problemer.

Instruktioner

•Kontrollér, at GE Monogram ledningen er fastgjort forsvarligt i en stikkontakt, før du fortsætter. Simpel fejl som denne er ganske almindelige.

•Åbn fryser side af GE Monogram køleskabet hvis dispenser på fryser døren ikke udlevering is. Kontrollere Isbak øverst i fryseren til nogen store isblokke. Disse blokke sikkerhedskopiere is produktion og blokere dispenser, at holde isterninger fra at nå dit glas. Fjern eventuelle isblokke til at rydde ud i skuffen.

•Look til GE Monogram sensor arm, som er placeret i det øverste område af indersiden af fryseren Isbak. Denne sensor arm angiver til ice maker forsamling om isen skal gøres. Sikre, at der er ingen overløb af is bygget op til det punkt, at det rørende eller hindrer sensor arm.

•Brug hænderne til at flytte GE Monogram sensor bar, hvis det er blevet stukket i oprejst position. Sensor bar skal være nede i ordren i køleskabet til at oprette is.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com