Hvordan til at identificere spiselige vilde svampe i Arizona

March 17

Hvordan til at identificere spiselige vilde svampe i Arizona

At identificere spiselige svampe er en vanskelig opgave, fordi mange af disse har lookalikes, der er giftige. Svampe vokser i naturområder i Arizona er ingen undtagelse. At gøre en positiv identifikation indebærer vurdering af forskellige faktorer som farve, udseende, duft og farvning ejendom. Disse resultater, i kombination med karakteristika angivet i champignon guider, kan hjælpe dig identificere hvis en svamp du finde er spiselige. Læring fra erfarne champignon samlere kan hjælpe dig med yderligere finpudse dine færdigheder.

Instruktioner

•Læs champignon identifikation guider som David Arora svampe afmystificeret. Lær om de metoder, der anvendes til at identificere de forskellige arter af spiselige vilde svampe. Denne bog betragtes som Bibelen af champignon indsamling. Følge op ved at læse bøger, der dækker sorter specifikke til Arizona som Jack staternes svampe og trøfler i sydvest. Som alle champignon eksperter er enige om, er der ingen måde at vide, hvis en vilde svampe er spiselige, medmindre du ankommer til en positiv identifikation. At identificere svampe er en færdighed, at du får kun gennem gentagen praksis på tilsvarende prøvemateriale egenskaber med karakteristika som beskrevet i den tilgængelige videnskabelige litteratur.

•Forstærkning medlemskab af Arizona champignon Club ved at betale $12 årlige medlemskab gebyr. Deltage i champignon jagtture klubben gennemfører for at få praktisk erfaring i at lære at identificere spiselige vilde svampe. Gå ud og interagere med ekspert mushroomers vil hjælpe dig med at afhente et par teknikker, du ikke kan lære fra en bog, som identificerer de specifikke spiselige svampe sorter, der vokser almindeligvis i dit område.

•Practice identificerer champignon arter ved at finde enheder i naturen. Bære en digital kamera, Notesblok og pen. Når du finder en champignon udvalg, tage fotografier på en måde at fange det maksimale antal af synlige funktioner, herunder undersiden af champignon cap, levested og overflade, som svampen vokser. Alle disse funktioner er nyttige til at gøre en positiv identifikation. Bemærk de nøglen egenskaber i champignon i din Notesblok. Begynde med at identificere spiselige sorter hvor der ikke er meget plads til forvirring. For eksempel, består Shaggy manke svampen af en stor, hvid cylinder, der har brunlige skæl med en busket udseende. Morels har en overflade er dækket med højderygge og gruber, giver en honeycomb-lignende udseende, og bunden af fælles landbrugspolitik stiger direkte fra stilken.

• Indsamle prøver, der ikke er omtalt i din champignon identifikation guide. Tør dem og indsende til Arizona Mycota projekt for identifikation af eksperter. Studere billederne og noter under ekskursion. Sammenligne disse oplysninger og foto med din champignon guide og ankommer til en tentativ identifikation.

•Hold et par tips i tankerne til at identificere hvis svampen er spiselige. Undgå svampe, der er ren hvid, som kunne være en af de dødbringende Amanita svampe arter, der kan forårsage forgiftning. Agaricus slægten svampe findes bredt i Arizona og deres spiselighed kan bestemmes ved en aroma test. Knuse champignon i slutningen af fælles landbrugspolitik og basen af stilken med fingrene. Kontrollere duft løsladt. Et phenolforbindelser lugter som frisk asfalt eller blæk angiver en giftige sort, mens en mandel lugt eller mangel på enhver lugt indikerer sorten er spiselige. De blå mærker farve test kan også bruges til at identificere svampe tilhører slægten Agaricus. Skær bunden af champignon stilken, og hold øje med en gul plet, som måske eller måske ikke bliver brune; tilstedeværelsen af sådanne farvning angiver svampen uspiselig. Blodudtrækning testresultater afhænger af friskhed af modellen, så udføre test inden for 30 minutter efter picking svampen. Men denne test alene er ikke en pålidelig måde at identificere spiselighed fordi farveændringer kan variere med alderen på svampen.

Tips & advarsler

  • Husk at der er mange sorter af svampe, der ikke er omfattet af champignon guider. Snarere end at forsøge at passe dine resultater til at matche en af varietiesspeci-ficeret i guide, har det vurderet af en ekspert, hvis du er usikker på spiselighed.
  • Der er ingen specifikke regler til at bekræfte, at en bestemt svampe er spiselige. I modsætning til den generelle opfattelse, ikke alle svampe der dyrkes på træ er sikre. Den eneste måde at finde ud af er at identificere modellen præcist at vide, hvis det kan forbruges.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com