Falske palmer til udendørs brug

March 17

Falske palmer til udendørs brug

Næsten enhver kunstig palm kan bruges uden for under de rette omstændigheder. Kunstige planter bruges ofte til at dekorere terrasser eller yards, at give en illusion af grønne områder uden vedligeholdelse. Sommetider mennesker bare ønsker at dekorere til en særlig lejlighed, som en part eller grill, og ønsker ikke at igen landskab. Kunstige palmer kan se godt i lang tid, men de har deres begrænsninger. For eksempel, nogle typer vil afblege i sollys, og andre kan ikke tage nogen form for fugt.

Plast

Plast kunstige planter er ikke alt, fælles længere, men de plejede at være meget populære og kan stadig findes fra tid til anden. Kunstige palmer fremstillet af plast er fugt resistent og robust, men de ser ikke meget realistisk og de dato indretningen. Selv om de bevarer deres form, efter en sæson i solen, plast palms vil begynde at blege ud og kig blå sammenlignet med levende planter. I en overdækket udendørs areal, farven kan vare længere, men vil stadig til sidst fade. Plast palmetræer skal udskiftes næsten hver sæson.

Silke

De mest almindelige former for kunstige palmer er langt dem med silke blade. Silke stof er skåret i form af blade og malet eller bejdset. Kunstige palmer lavet med silke er ofte meget realistisk udseende. De har ofte woody bestande eller stammer fra virkelige planter. De er almindeligt brugt til indretning, men kan bruges uden for på dæk, terrasser eller i gården. De kan tage eksponering for nogle vand men ikke regn brusere, fordi de vil hænge ligesom noget lavet af stof ville; og hvis bladene er forbundet med lim, vandet kan løsne bladene. I sollys, vil silke palmeblade fade til en blålig farve. I beskyttede områder, vil de stadig fade og forværres, men i et langsommere tempo.

Bevaret

En bevaret palme var engang en levende palm eller bladene blev taget fra en levende palm. Bladene er behandlet med særlige kemikalier og farvestoffer til at bevare deres liv-lignende udseende. Disse er mest livagtige, og kan ofte narre dem ikke bekendt med planter. De er også de mest følsomme og bør kun anvendes udenfor midlertidigt, ligesom når underholdende på en terrasse eller dæk. De vil ikke tåle fugt og solen vil forårsage fading og sprødhed.

Speciale

Der er kunstige palmer i varme områder, at skjule mobiltelefontårne. "Stammen" er ofte malet en naturlig farve svarende til lokale palmer, og bladene er lavet af holdbart plast. Der er endda kunstige palmer, som forklædning solpaneler og vindmøller og er lavet af holdbart plast og stål. Selv om disse strukturer ikke er liv-lignende, de aflede opmærksomheden fra ellers grimme strukturer, og er lavet specielt til udendørs brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com