Hvordan anlægElodea er vokset

March 17

Hvordan anlægElodea er vokset

AnlægElodea er vand ukrudt hjemmehørende i Nordamerika. AnlægElodea kan overleve som flerårige planter rod i dyndet på bunden af en vandvej eller flydende løst oven på vandet. De oxygenating vandplanter, så de giver fordele for fisk og andre vand skabninger.

Stigende anlægElodea

AnlægElodea vokser bedre i køligere farvande, ideelt under 70 grader F. Planterne kan være rodfæstet i ært grus, jord eller sand, som rødderne er hovedsagelig for forankring anlægget. Dette er en kraftig plante og kan nemt tage over små damme hvis ikke holdes i skak. Trim tips tilbage hårdt, hvis plantevækst begynder at kvæle andre vandplanter eller hindrer den fri svømning fisk.

Stigende anlægElodea i Potter

Ideelt set vokse små stykker af rod anlægElodea i Potter fyldt med havejord. Dække jorden med småsten eller sten, som vil sikre, at Jorden forbliver inde i puljen. Dykke Potter af anlægElodea i omkring 2 til 3 fødder af vand.

Formerings anlægElodea

Skær omkring 2 inches fra spidsen af anlægElodea planter; disse små sektioner kan være rodfæstet i jorden. Plante anlægElodea tips i potter af jord og nedsænkes gryder fuldt ud. AnlægElodea planter skal rod i et par uger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com