Blomstrende planter, der vokser i skygge

March 17

Blomstrende planter, der vokser i skygge

Skyggefulde områder kan være hjemsted for blomstrende planter i hele vækstsæsonen med den rette kombination af enårige og flerårige planter. Definerer typen af skygge og at træffe et informeret plante valg kan skabe en bloom-fyldt skygge haven.

Funktioner

Bestemme de særlige træk ved din skyggefuldt område. Tætte skygge fra et tag vil give mere af en udfordring at blomstrende planter end et løvfældende træ lettere, dappled skygge eller halvskygge under kun visse timer.

Typer

Impatiens er en af de mest populære blomsterplanter for skyggefulde områder. Begonier og salvia er også blomstrende planter, der vokser godt i skygge. Disse enårige vil blomstre længere end flerårige blomsterplanter for skygge, som Hostaer og blødende hjerte.

Ekspert indsigt

Blomsterplanter med lys-farvede blomstrer vil skille sig ud i skyggen. Prøv at vælge sorter med hvide, gule eller svagt lyserøde blomstrer for at påvirke i svagt oplyst skyggefulde områder.

Forebyggelse/løsning

Forhindre tynde blomstrer i blomstrende skygge planter af gødskning og ændring af jorden. Dette er særlig vigtigt på områder skyggen af træer, da planterne konkurrerer med nærliggende rødder for næringsstoffer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com