Hvordan vokser mug på tøj?

March 18

Det behov fugt

For at meldug eller skimmelsvamp til at vokse, kræver det et fugtigt miljø. Luftfugtighed over 70% og varme temperaturer over 65 grader skabe et ideelt miljø for mug vækst. Denne form for miljøet kan findes mange steder hvor tøj kan gemmes. En tøj hamper i et badeværelse uden tilstrækkelig ventilation kan se meget meldug vækst på tøj. Tøj, der er gemt i en fugtig skab, kælderen eller krybekælder er også i fare. Hvis luften ikke cirkulere, hvor tøjet er gemt, er chancer meldug er en mulighed. Dårlig ventilation kan tilføje to gallon af vand til din bolig med madlavning, Tøjvask og brusebad, så at finde en udstødning fan for fugtige steder i dit hjem er en god idé.

Det har brug for mørket

Sollys og varme faktisk dræbe mug, så hvad bedre sted for at finde det blomstrende end i en mørk box, skuffe, hæmmer eller skab? Før opbevaring tøjet Sørg for de er helt tørre og have tilstrækkelig ventilation, så der er ikke nogen måde for mug vækst til at begynde.

Det har brug for en fødekilde

Meldug er en levende organisme, så det kræver andre levende organismer kræver: mad. De næringsstoffer, som meldug skal leve kan findes i papir, træ, snavs og stof. Det bliver foder ud disse materialer, så hvis du finde meldug på dit tøj, du er i problemer. Meldug vil svække og i sidste ende rådne stof af dit tøj. Hvis du ikke ønsker at se dine bedste T-shirt ødelagt, er det bedst at holde dit tøj ud af et mørkt, fugtigt miljø, der fremmer mug vækst og fodring processen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com