Vigtigt pleje til dyrkning canadiske Hemlock

March 18

Vigtigt pleje til dyrkning canadiske Hemlock

Canadiske hemlock (Tsuga canadensis) er en yndefuld stedsegrønt træ passer til plantning i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8. Den vokser vildt i det nordøstlige USA, men er ofte plantet for privacy skærme, hække og modellen træer uden for dens område. Mange sorter er tilgængelige i den børnehave handelspolitiske, mounding, dværg eller næsegrus sorter.

Karakteristika

Canadiske hemlock træer er nåletræer med bløde løv og pyramideformede form. De yndefulde grene vokse fra jordoverfladen, hvilket gør hemlock et godt valg for en hemmelig raster. Et par prøver forbliver i gamle vækst skove, der kan være så høj som 150 fod, men den gennemsnitlige modne modellen er 60 fod høje af 25 fod bred. 2 tommer lange kegler er mindre end kegler på mange nåletræer. Den canadiske hemlock kan blive klippet for at danne en tyk hæk og er en af de få evergreens, som tolererer et skyggefuldt sted.

Vækstbetingelser

Canadiske hemlock kan lide dyb og fugtig, veldrænet jord. Undgå tørre, sandede plantning steder hvor der er lidt organisk stof i jorden og træet er udsat for barske, tørre vinde. Husk, at i naturen, canadiske hemlock vokser i kølig, skyggefulde skove med et dybt lag af organisk materiale over rødderne. Det i sidste ende overhaler de konkurrerende træer for at nå sollys, men rødderne forbliver i den kølige og fugtige jord.

Den canadiske hemlock er ikke særlig om jordens pH-værdi, så længe der er endda fugt og jorden er rig på organisk materiale. Selv om den canadiske hemlock trives i fugtig, veldrænet jord, vil det dø hvis plantet i vandlidende jord.

Plantning

Canadiske hemlock træer er tilgængelige på anlægget planteskoler ligger inden for deres plantning sortiment. Grave et hul stort nok til at rumme afsnittet roden af træet og dyb nok at træet er plantet på samme niveau som objektbeholderen. Spredt ud nogen rødder, der kan omkranser rodklumpen. Tilsæt vand til jorden, da det er placeret i plantning hul at fjerne luftlommer. En 2 - til 3-tommer lag af muld over rødderne af træet hjælper til at bevare fugt. Holde en 6-tomme plads mellem barkflis og træet for at forhindre mug breder sig fra det rådnende barkflis til træet.

Skadedyr og sygdomme

Den canadiske hemlock er ikke generet af sygdom hvis plantet i den rigtige placering i passende plante hårdførhed zone. Mindre skadedyr omfatter bagworms, der kan styres ved at spraye spinosad på løvet, når ormene fodring i slutningen af foråret og forsommeren. Mider er en anden insekt skadedyr påvirker canadiske hemlock træer og styres med et pesticid, der er angivet for mide kontrol. Mider forårsager gulfarvning af bladene i sommer.

En ødelæggende skadedyr af den canadiske hemlock er importerede insekt kaldet den uldne adelgid. Det har angrebet canadiske hemlock træer i det østlige USA og kan dræbe et træ i løbet af fire år. Den uldne adelgid styres af sprøjtning træet med gartneri olie eller ved anvendelse af en systemiske insekticider, som er tilført jorden og taget op af rødderne af træet. Timingen af ansøgningerne er vigtigt for enten metode skal være effektiv. Hvis du har en etableret canadiske hemlock træ og leve i det berørte område, skal du kontakte din lokale county landbrugs udvidelse kontoret for bistand til at styre den uldne adelgid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com