Hvordan til at stabilisere en væg

March 18

Hvordan til at stabilisere en væg

Bukkende vægge er normalt en kælder foundation problem. De mest almindeligt påvirker blok vægge, som er svagere end en solid, støbt fundament væg. Hvis buen er moderat, omkring 2 inches eller mindre, er det bedste bud kulfiber rem løsning. De er temmelig billigt, omkring $120 for kit på tidspunktet for offentliggørelse, og ikke meget vanskeligt at installere. Det vil ikke reparere væggen, men det vil holde væggen fra bukkende nogen længere.

Instruktioner

•Indstil hvor langt bukkende strækker sig på tværs af væggen. Du vil kun installere fiber stropper til det område, der faktisk bukkende, eller skjule indad. Det kan være en god idé at anvende stropper til det umiddelbart omgivende område samt, i forventning om eventuelle fremtidige væg bevægelse. Fordi du anvender et strop om hver 4 fødder eller deromkring, antallet af stropper brugt vil være par. Så hvis buen er omkring 8 fod over din kælder væg, vil du bruge to stropper.

•Sand området lodret fra gulv til loft. Området vil være omkring 4 inches tværs, og vil strække hele lodret længden af væggen. Brug en magt sander til at fjerne maling eller urenheder på væggen. Sand omkring en fjerdedel af en tomme i blokken væg selv. Du vil nå den interne samlede eller sten, af blokken. Dette er så epoxyen vil have et rent sted at sidde og synke ned i blokken, selv. Jo dybere det kan synke, jo stærkere bond.

•Applicer epoxy materiale til den slebne del af væggen. Laget skal være tyk. Bæltet er sædvanligvis et mesh materiale, og målet er at skubbe trådnet i epoxy opbakning. Jo mere er åbningerne af trådnet fyldt i, jo bedre. Anvendelsen af epoxy bør derfor mig omkring 1/2 - 1/4-inch tyk.

•Tag opbakning fra bæltet, selv. Skub remmen i epoxy. Tag dig god tid og sørg for, at hele bæltet er trykket i epoxy lag så meget som muligt. Brug hovedet af en hammer eller et lille stykke af træ til at skubbe trådnet stroppen så dybt i epoxy som du kan.

Tips & advarsler

  • Overveje at placere stropper i hele kælderen. Disse stropper er meget tynd, omkring 1/8 tomme, så de ikke rager ud af væggen obnoxiously ligesom stål bjælker. Hvis der er nogen trussel for resten af væggen til sidst bøjer sig indad, kan det arbejde for at gøre hele kælderen med en rem hver 3 eller 4 fødder af væggen, bare for at være sikker.
  • Denne kulfiber er utroligt stærke, rangerede omkring 400.000 pounds per kvadrattomme. Så behøver du ikke bekymre dig om styrken af bæltet mod væggen. Placer en rem på hver side af bue, omkring en mund fra grænsen af den faktiske væg bevægelse. Dette ville vogte enhver bøjer af væggen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com