Er en tomme af regn en trussel mod kælderen oversvømmelse?

March 18

Den gennemsnitlige oversvømmelse hævder reoler op en anslået $48.000 værd af skader, fra tidspunktet for offentliggørelsen, ifølge det nationale oversvømmelse forsikring Program. Og mens dem i højrisikoområder kan være forberedt på alle typer af oversvømmelser, dem i lav-risiko zoner kan blive ofre for oversvømmelse fra så lidt som en tomme af regn under de rette omstændigheder.

Oversvømmelser bekymringer

Afhængigt af din placering og oversvømmelse risiko, kan en tomme af regn falder forårsage skade på din kælder. Dem i en høj-risiko zone, såsom dem, der bor på flodsletter nær floder og vandløb, kan se flash oversvømmelser hvis regn falder hurtigt. Selv dem i lav- eller moderat-risiko zoner kan opleve vanskeligheder, hvis en tomme af regn yderligere forbindelser andre problemer. For eksempel, en tomme af regn ud over smeltende sne eller i kombination med en bakkes op kloakken linje kan forårsage kælderen oversvømmelse.

Potentielle skader

Tag et øjeblik og visualisere, hvad oversvømmelse i din kælder vil påvirke. Bare en tomme af vand er som regel nok til at ødelægge tæppe og gulvbelægning. Personlige ejendele opbevares i kasser og placeret på gulvet beskadiges. Andre kælderen poster, der almindeligvis viser på krav i forbindelse med kælderen oversvømmelse omfatter varme systemer, vaskemaskiner og tørretumblere. Derudover kan du nødt til at erstatte beskadigede tør væg for at forhindre vækst af skimmel og meldug, der kan både forårsage sundhedsmæssige problemer nede ad vejen.

Forkalkulerede omkostninger

Forskellige skøn eksisterer for at hjælpe dig med at bestemme de gennemsnitlige omkostninger for at vende tilbage din kælder til normal, hvis du oplever kælderen oversvømmelse. Husk at en tomme af regn kan svare til mindre end en tomme af oversvømmelser, men i kombination med andre faktorer, en tomme af regn kan yderligere forværre en igangværende situation og resultere i oversvømmelse højere. En tomme af vand i en kælder typisk resulterer i skader på ca $10.600 for en 1.000 m² stor hjem og $20,920 for en 2.000 m² stor hjem, ifølge det nationale oversvømmelse forsikring programmets omkostninger af oversvømmelser værktøj.

Overvejelser

Du bør tage sig tid til at forberede sig til muligheden for oversvømmelser, selv hvis du bor i en lav-risiko zone. Tal med din forsikringsagent og opnå oversvømmelse forsikring. Få at vide din politik begrænsninger og udelukkelser. For eksempel, lægger din politik sandsynligvis en begrænsning på krav i forbindelse med kælderen oversvømmelse, så det er vigtigt at du forstår disse grænser før opbevaring værdigenstande og samleobjekter langs kælderetage. Som altid, skal du kontakte din forsikringsagent, så snart du opdager kælderen oversvømmelse. Derudover kalder din lokale kloak district, hvis du mener, at oversvømmelserne skyldtes en kombination af regn og kloak linje backup.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com